OWNER



Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Pemilik BLOG ni lebih di kenali dengan nama pena sebagai Tasha Aqisha.

Berusia 20 Tahun ketika mula menjebakkan diri dengan blog. Masa boring dok rumah tunggu result STPM tak tahu nak buat apa, try la buat blog. Biasa la baru nak buat blog, macam-macam masalah timbul. Tambahan pulak masa tu tak da guider. So, kena solve sendiri. Tanya cik google. 

Mendapat pendidikan awal 

Tadika Kemas Kg Selat Bagan Nyior (1997-98)
Sekolah Kebangsaan Selat Bagan Nyior (dari Pra sekolah 1999-2005)
Sekolah Menengah Kebangsaan Langkawi (2006-2010)
Sekolah Menengah Kebangsaan Mahsuri (2011-2012)
Universiti Pendidikan Sultan Idris (2014- 2018)


 

Tasha merupakan anak yang ke 6 daripada 7 orang adik beradik (agak manja dan degil sikit). Actually tak degil. Cuma berpendirian tetap. 

tasha ni seorang yang simple and funny... and merupakan seorang yang pendiam dan sombong untuk orang yang tidak mengenali tasha dengan betul... sebenarnya tak da la sombong... cuma tak pandai nak mulakan perkenalan... bila dah lama kenal, tak larat nak layan kerenah... 

Setakat itu saja .. 

Salam perkenalan dari tasha aqisha :D


2 comments:

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Tasha, rugi ooo tak makan durian. Hehe. Zumal lak nak makan tapi tak boleh ^_^

Pha Is said...

banyak betul pantang larang dia.. hahha

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata