ASSIGNMENT YANG TERAKHIR UNTUK SEM 1


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera... Entah la kenapa tasha boleh demam plak hari ni... Dengan selsema + pening... Memang seksa... Mungkin sebab dah lama tak demam kan... Tapi ini juga menunjukkan badan tasha ni ada virus.. and badan tasha sedang bertarung dengan virus tu untuk selamatkan tasha... Hahahah.... Kalau mengikut pandangan islam pula... sakit ni merupakan salah satu cara untuk menghapus dosa-dosa kecil... Ya Allah.. ampunilah segala dosaku, kedua ibubapaku, guru-guruku dan muslimin muslimat sekalian.. amin... Jadi mengikut Islam mahupun barat, masing-masing ada kelebihan kepada kita kan... ^^

Nak tahu lebih lanju pasal demam ni? Sila la baca entri tasha yang sebelum ni

Thanks kepada kawan saya yang tak jemu-jemu nasihatkan saya untuk makan ubat... katanya "Kalau tak makan nanti hantu mai makan tasha" hahaha.. so funny... thanks atas bebelan+nasihat anda tu... Tasha amat menghargainya ^^ 

Oh ya, kembali kepada tajuk asal... Tasha nak kongsi sikit dangan pembaca yang dikasihi sekalian... hari rabu yang lalu tasha baru ja selesai sudahkan Assignment berkumpulan... Haa... cuba teka apa yang kami kena buat?? 

Kami kena buat persembahan.. Menyanyi, bermain alat muzik, menyayi dengan pergerakan, menyanyi dengan props.... See... itulah assignment tasha bagi subjek Muzik ni... Biasalah kos PAKK.. tekanan kurang.. sebab masing-masing enjoy and perangai pun macam budak-budak.. No wonder la kos ni sesuai dengan kami...

Hari sebelum persembahan yakin ja boleh buat... tapi bila ja sampai hari tu... dup dap dup dap ja... boleh plak silap step... bukan sikit... tapi banyak.. Takpa-takpa.... ni baru persembahan yang pertama kali di khalayak.... jadikan ia sebagai panduan untuk buat lebih baik nanti... Harap-harap anda semua enjoy dengan persembahan dari kumpulan tasha ni... 

Alhamdulillah... kumpulan tasha juga terpilih sebagai salah satu peserta yang akan bertanding dalam pertandingan inovasi.. untuk subjek pembangunan sahsiah kami perlu mencipta produk untuk membangunkan sahsiah guru... Nak tahu produk apa?? Nantikan entri selanjutnya...




 

3 comments:

Fatihah Ismail said...

bestnye amik PAKK.. saya suka budak2..tapi takdir kita dapat kos kaunseling.. gud luck awak..! kita baru buat blog tau..,feel free to visited my blog dear!.. wink2..
http://gadizawansalju.blogspot.com/

Siti Aisyah said...

cntiknye kakak 4 org tu bergmbr ;)
leh jadi model .. hehe

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Bestnyer bidang yang Tasha amik tu... Santai yer :))

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata