Enactus Malaysia National Cup 2014

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera... 26-27 mei tasha pergi ke SACC atas program Enactus Malaysia National Cup 2014. Memang gempak! Walaupun UPSI tidak berpeluang untuk ke semi final.. Kami dah cukup bangga dengan usaha kalian... inshaa Allah.. tahun depan kita cuba yang lebih baik... Wah.... speaking pun lari... ada hati nak join enactus... ==" 


Tahniah kepada UUM yang menjuarai Enactus Malaysia National Cup kali ni.. wah best la dapat pi Beijing.. Tak pa2... Enactus UPSI jangan mudah mengalah.. jadikan kejatuhan hari ni sebagai pembakar semangat untuk bangkit... ^^ Walaupun baru dua hari tasha jadi supporter UPSI, memang banyak pengalaman yang tasha dapat... memang best.. dapat tengok idea dan inovasi dari UNI lain... 

Kalau tak silap ada lebih kurang 21 IPTA/S yang masuk bertanding.. Memang gempak la... Masing-masing menunjukkan kelebihan tersendiri.... Tak rugi datang event macam ni... banyak ilmu yang kita dapat.. ^^



Masa rehat kelmarin, sempat gak jalan-jalan sekitar mall yang ada di situ.. tup-tup terpandang satu kedai buku... MPH laaa... apa lagi.. laju ja kaki ni ajak member masuk... tujuan cuma satu ja.. nak cari novel... novel yang dah lama cari... susah nak dapat di tanjung malim dan langkawi... Alhamdullillah.. rezeki... jumpa gak... terus sambar... Nasib baik baki baucar ada lagi RM100... so, tasha beli la 4 buah novel ini untuk tasha.. dan satu novel untuk kawan tasha... 



Lepas baca ni, tasha nak buat review.. hihi.. tak sabar.. ^^

0 comments:

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata