RILEKKAN MINDA..


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.... Stress dengan Final?? Haha.. Jangan terlalu stress... Tak bagi manfaat pun kalau kita stress... lagi tambah masalah ada la.. 


Jom uji kekuatan otak kita untuk mengawal arah train ni... Kalau anda berjaya.. Yeayy... kita geng.... huhuhu...

ok... Dikesempatan ni jugak tasha ingin memohon maaf dengan rakan-rakan yang mengenali diri kerdil ni... rakan blogger, sifu-sifu.... dan semuanya la.... mungkin diri ini ada/pernah buat anda sakit hati, tak senang duduk, terlanjur kata dan bicara, dan segala TER... maaf... halalkan segala ilmu yang anda berikan walaupun sebesar zarah ilmu tu... Dan doakan diri ini tenang menjawab exam yang akan berlansung pada 9 jun-19 jun 2014.. Inshaa Allah tasha akan cuba buat yang terbaik... 

and Tunggu project besar tasha lepas exam ni ye... siapa yang berminat boleh la kita "hello hello nanti"

This entry was posted in

8 comments:

Norsa Sara said...

All the best for exam tasha :)

Jia Rizaira said...

wah projek besar apekah itu?

Entri Terkini MINDAKABUR : Google Chrome Berupaya Memainkan Video dan Audio

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Pening tengok train tu... Good luck for exam yer Tasha :)

Khir Khalid said...

Yeah.. saya berjaya mengubah haluan train tu hehee.. nice sharing. Semoga dilancarkan segalanya dlm peperiksaan & semoga berjaya.. aamiin.. :)

Tasha Aqisha said...

tq piah.. u also...

Tasha Aqisha said...

hihi.. adalah.. tunggu.. :)
anyway tasha dah cuba mainkan video.. mmg bkesan :D tq ats pkgsian anda

Tasha Aqisha said...

jgn pning2.. fokus.. hahaha...
tq zumal

Tasha Aqisha said...

yeay.. kita geng.. welcome to the club.. hahaha...
amin2... trima kasih

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata