WORDLESS WEDNESDAY! #7

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera... Sekadar renungan bersama... Tindakan kita adalah tanggungjawab kita.... Adakah kita sudah bersedia untuk menanggung azabnya nanti??? Ya, aku juga bukan insan yang sempurna.. tapi setidaknya kita cuba menjadi yang terbaik... inshaa Allah... 



RILEKKAN MINDA..


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.... Stress dengan Final?? Haha.. Jangan terlalu stress... Tak bagi manfaat pun kalau kita stress... lagi tambah masalah ada la.. 


Jom uji kekuatan otak kita untuk mengawal arah train ni... Kalau anda berjaya.. Yeayy... kita geng.... huhuhu...

ok... Dikesempatan ni jugak tasha ingin memohon maaf dengan rakan-rakan yang mengenali diri kerdil ni... rakan blogger, sifu-sifu.... dan semuanya la.... mungkin diri ini ada/pernah buat anda sakit hati, tak senang duduk, terlanjur kata dan bicara, dan segala TER... maaf... halalkan segala ilmu yang anda berikan walaupun sebesar zarah ilmu tu... Dan doakan diri ini tenang menjawab exam yang akan berlansung pada 9 jun-19 jun 2014.. Inshaa Allah tasha akan cuba buat yang terbaik... 

and Tunggu project besar tasha lepas exam ni ye... siapa yang berminat boleh la kita "hello hello nanti"

This entry was posted in