Shopping Di www.zalora.com

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.... Alhamdulillah barang yang dipesan telah selamat sampai... hehe... first time order dengan zalora... ahad order selasa dah sampai... (ahad biasa la masih cutikan.. isnin hantar... esoknya sampai...) cepat kan... 



Actually, tasha shopping di zalora guna voucer yang tasha dapat... rezeki syawal ^^ terima kasih zalora... dengan voucer RM** tu, tasha beli handbag dengan tudung.... 



tasha macam biasa la seorang pink lover... beg yang dipilih mestilah warna pink jugak... kikiki... yang balance voucer tu baru la beli tudung... actually, ni tudung pertama tasha yang bercorak... susah sebenarnya tasha nak pakai tudung yang bercorak... selalunya tudung plain ja... mungkin nak ubah mood kot... 

sekali sekala kan dapat shopping macam ni.. actually masa nak pilih beg tu memang rambang mata.. cantik-cantik.. harga pun berbaloi... tak rugi la kalau shopping kat zalora... service pun cun...

16 comments:

Dunia Zumal said...

Comel beg Tasha tu... Zalora memang best kan ^-^

Nadia Johari said...

comelnya

Unknown said...

hi pink lover, kita geng! hihi

Ana Jingga said...

cantiknya beg pink, zalora memang best kan, singgah malam ke sini :)

Anonymous said...

tq zumal.... the best of zalora.. huhu

Anonymous said...

tq kak nadia... jom tgok laman web zalora lgi bnyk design comel

Anonymous said...

eh.. pink lover jgak ka... kikik

Anonymous said...

hehe... tq kak... mmg best zalora

Zai Zamree said...

Alhamdulillah...rezeki tasha dpt baucer tu

el said...

wahhh mmg cantik beg tu..mmg padanlah ngan tasha :)
zalora mmg byk pilihan...murah2 lak tu
ikut kemampuan..terbaekkkk

Unknown said...

wahh.. rezeki tu sha.. alhamdulillah.. husna pon dah lama tak shopping dgn zalora..

Murni Alysa said...

cantik beg pink tu..akak blom pernah mencuba shopping dgn zalora..tp klau lazada selalu..mggu ni try shopping ngn go shop pulak..tak sabra nak tggu brg sampai

Alia Farhan said...

Cutenya bag

Cik Ash said...

Minat pink sesuai sangat tuannya hihihi

#bloggerutara baru sempat singgah sini

salam kenal

Siti Yang Menaip said...

wow bag pink gitu.. dah rasmi ke belom ?

arysha_fayyadh said...

Assalam tasha
comei3
akak pun soookaaaaa bag pink he3

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata