Style Jam Tangan Wanita

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Seperti yang kita tahu wanita sangat mementingkan penampilan. Penampilan yang baik akan memberi keyakinan kepada kita sepanjang hari. Selain baju, beg tangan, mekap, dan gelang, jam tangan juga merupakan salah satu aksesori yang akan menyerlahkan penampilan kita. 

Meh tasha kongsikan style jam tangan wanita yang sesuai untuk pakaian formal. Terdapat tiga jenis style; Jam Tangan Bertali Besi, Jam Tangan Bertali Kulit, dan Jam Tangan Separuh Digital. 


Jam Tangan Bertali Besi 


Jam tangan ini juga dikenali sebagai metal strap watch. Untuk kelihatan lebih elegan, jam tangan ni la yang paling sesuai bagi pakaian formal.. Terserlah keyakinan anda. 


Jam Tangan Bertali Kulit 

Leather strap watch ini juga sangat versatile dan rekabentuknya simple. I like! Boleh disesuaikan dengan mana-mana office attire anda. 


Jam Tangan separuh Digital 


Bagi peminat jam tangan digital, kini anda tidak perlu risau lagi… dah ada jam tangan digital yang mempunyai rekaan yang sesuai untuk pakaian formal. 

Bagi tasha pula, jam tangan ni bukan sahaja sesuai bagi wanita yang bekerjaya.. ianya juga sesuai bagi pelajar-pelajar yang selalu mengenakan pakaian formal untuk ke kelas.. Macam tasha…. ^^ 

Tengah pening-pening nak cari hadiah yang sesuai? Susah apa.. Hadiahkan saja jam tangan…Jam tangan juga merupakan salah satu pilihan hadiah ketika ulang tahun kelahiran, hantaran perkahwinan, ataupun ulang tahun perkahwinan. 

p/s: Birthday tasha nak dekat. Jangan lupa hadiahkan ea... hehe...



19 comments:

Dunia Zumal said...

Bila yer birthday Tasha tu? Hehe ^-^

zarul farhana said...

nampk cantik ja jam2 tgan tu..tapi still xpandai pakai jam tgn

Yanty Lee said...

Hadiah nk jam erk...

Anonymous said...

hehe... mmg cntik... xpa... lma2 nnti pndai la... kna biasakn dri

Anonymous said...

hehehe.... alamak.....

Anonymous said...

bpa hari ja lgi

izzeyda said...

dok pakai jam tali besi tuh.. jam tali kulit, kekadang jer pakai..

Sha Mohamed said...

Cantik tapi x brape minat pattern yang camnie.. huhu..

Zai Zamree said...

suka jam no.1 tp skrg pkai jam digital...hihihi

Unknown said...

hsna ada satu jenis jam je tasha.. hehehe..

baru perasan kita sama umur..:D

arysha_fayyadh said...

Assalam tasha,
akak dah bertahun tak ber-jam :P

Anonymous said...

hehe.... tasha kalau tali besi mmg suka utk pkaian frmal... utk aktvti lasak pkai jam lain...

Anonymous said...

hehe... dlm lman web zalora bnyk lagi pattern... mcm2

Anonymous said...

cntikkan design no 1... cepat la grab... tmbah koleksi...

Anonymous said...

hehe... tambah la koleksi lgi...
aha... sma umur.... yeay.. ada geng

Anonymous said...

wasalam....
hehe... knpa kak? tak selesa ka?

Cik Ash said...

Ada jam tangan kakak bagi hadiah.besday tapi x pkai pun

Siti Yang Menaip said...

akak suka yg first tu.. yg kulit xleh pakai hehe..

arysha_fayyadh said...

Assalam tasha,
haah
dolu time blajor ja ada jam tangan
sekarang ni memang guna jam enset sajork he3

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata