Bila Jerawat Datang

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera... jerawat dan tasha memang tak dapat dipisahkan... kini makin menjadi-jadi... bila nak okay ja mesti dia muncul lagi... sampailah mak tasha suruh pergi klinik takut ada penyakit kulit katanya... kulit tasha sangat sensitif. Kena gigit nyamuk ka luka ka memang akan meninggalkan kesan yang tak elok... sebab tu dia suruh pergi klinik takut ada alahan apa-apa... (errr.... jerawat disebabkan alahan jugak ka??)


Tapi kalau nak pergi klinik mesti mahal kan...  so, tasha mintak la petua sikit dari kawan tasha.. mana tau kesannya bagus... selalu guna produk moden ja.. ni nak try rawatan tradisional.. bebas bahan kimia.. kot berkesan.. nanti boleh share...
baru hari pertama cuba... kena tunggu dalam seminggu.. kalau ada perubahan tasha update...

kalau ada yang nak kongsi petua boleh la kongsi... mana tau boleh cuba nanti....

8 comments:

Dunia Zumal said...

Tasha, Zumal ada terbaca petua membersih muka. Campurkan minyak zaitun dan minyak habatussauda, lumur kat muka. Biar dalam 10 minit, bilas dengan air dan sabun. Zumal sendiri belum try. Hehe ^-^

Murniwati Awang said...

wah tak sabra nak tengok hasilnya

NURUL AFIQAH said...

Try tempek buah tomato/timun/aloe vera kat muka...mkn vit c utk kulit..

NURUL AFIQAH said...

http://vitaminfiqah.blogspot.com/2015/08/5-fungsi-vitamin-c.html

Siti Yang Menaip said...

uuuit apa benda tu tepek kat muka..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam tasha,
nanti reveal hasil akhir naaaaaa
he3

Athirah Diyana said...

sy mkn vitamin c je. huhu

Cik Ash said...

tepek apa kat muka tu xsabar nak taw ni

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata