Contest Review Lynk.My 2015

Jom join Contest Review Lynk.My 2015 . Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Hari ini terasa nak join contest. Punya la banyak contest sekarang ni yang tertarik menarik. Sampailah tasha tertarik dengan contest yang dianjurkan oleh Lynk.my . Hadiah yang ditawarkan pun sangat lumayan dan berbaloi. 

Contest Review Lynk.My 2015

Dengan contest Review Lynk.My 2015 macam ni la kita dapat memantapkan teknik penulisan dan teknik SEO. Contest Review Lynk.My 2015 berlangsung 27 Oktober 2015 sehingga 27 Disember 2015. Jadi masih ada peluang untuk rebut wang tunai yang bernilai RM4000. Banyak tu!!! Dan untuk 50 penyertaan terawal layak menerima Gajet Khas daripada ikedaikami.com.

Macam mana Nak Join Contest Lynk.my 2015?

1. Kena ada akaun lynk.my
2. Masuk ke Link ini
3. Review Lynk.my dan masukkan hadiah dan kategori penyertaan mengenai contest review lynk.my 2015.
4. Hantar link penyertaan ke contest@lynk.my dengan format yang betul.

Untuk contest ini anda bebas menulis dalam bahasa melayu atau bahasa inggeris tanpa had patah perkataan. Janji jangan ada unsur plagiarism ....

Apa itu Lynk.my? 

Lynk.my merupakan laman web yang dapat menyingkatkan url blog atau entri dan link tersebut boleh menjana pendapatan blogger. Url blog tasha yang telah dipendekkan oleh Lynk.my adalah http://lynk.my/GSP . Link url kita boleh kongsikan dimana-mana sahaja sama ada di blog, Facebook, twitter dan pelbagai media sosial yang lain. 

Tawaran Istimewa Untuk Pengiklan Lynk.my

Para pengiklan juga boleh mengiklankan dengan harga yang rendah, berpatutan dan berbaloi. Pendaftaran adalah PERCUMA. Hanya keluarkan modal serendah RM10 sahaja, para pengiklan mampu iklan pelbagai jenis produk, servis dan lain-lain yang ingin diiklankan.

Bagaimana Lynk.my membuat pembayaran?


1. Jumlah didalam akaun lynk anda
3. Pilihan Akaun Bank yang Anda Gunakan
4. Masukkan Jumlah Yang ingin Dikeluarkan
5. Tekan "Request Withdraw" untuk proses Pengeluaran dan permintaan anda akan pending untuk pengesahan pihak lynk

** Proses pengeluaran memakan masa sekurangnya 14 hari waktu bekerja.sebagai contoh sekiranya anda membuat request withdraw pada 28 hb.Ia akan diproses selepas 28 hb iaitu bermula pada hari bekerja.

Senarai Hadiah Contest Review Lynk.My 2015 Mengikut Kategori

Semua hadiah adalah dalam bentuk wang ringgit Malaysia yang akan dimasukkan terus ke akaun pemenang. ( No akaun dan bank pemenang perlu diisi ketika mendaftar di lynk.my )

TOP lynkUNDI

Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100


TOP SEO 

Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100


TOP CREATIVE

Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200


· Giveaway penyertaan ( sponsored by ikedaikami )

50 penyertaan terawal layak menerima Gajet Khas daripada ikedaikami.com


Klik Gambar untuk undi Tasha ^^




37 comments:

Dunia Zumal said...

All the best Tasha ^-^

suffer8zine said...

Hi tasha, semoga berjaya! saya pun join juga ;D

nuyui a.k.a miss YUI said...

smoga bjya ya..

Tasha Aqisha said...

thanks zumal..

Tasha Aqisha said...

hai... good luck for you too

Tasha Aqisha said...

thanks yui

MILx HASHIM said...

jalan2 dari segmen yang sama CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015

Siti Nurzafirah said...

Isi separuh.. ntah bilanak siapkan...

huk2

el said...

gud luck tasha
all the best

happysus sait said...

Salam perkenalan. Tahniah atas penyertaan. Post yang menarik. Mudah-mudahan bakal memenangi hadiah yang ditawarkan.

Download 2 ebook dalam site ini, 4 Kajian tentang shortening url

http://lynk.my/xCC

weschairs said...

Ho ho ho selamat berjaya.. Dari segmen yang sama jugak :)

MShahrul Nizam said...

Semoga berjaya dlm contest ni....

MYiDEAKiNi [dot] com said...

Hi Tasha...

Salam perkenalan dari kontes yang sama...

Anyway good luck yer..

Contest Review Lynk.my 2015

Zul Azizi said...

Miaoo...Miaoo...Miaoo
Jalan-jalan singgah cari makanan dalam blog tuan...

Miaoo-miaoo nak ucapkan Semoga berjaya untuk kontes ni...

Jangan lupa klik yer (untuk tabung si miao-miao)--->Contest Review Lynk.my 2015

Tasha Aqisha said...

good luck jugak...

Tasha Aqisha said...

cepat-cepat bagi penuh,....

Tasha Aqisha said...

tq kak el

Tasha Aqisha said...

terima kasih...

Tasha Aqisha said...

good luck...

Tasha Aqisha said...

good luck jugak.. tq

Tasha Aqisha said...

jemput singgah lagi nanti

Tasha Aqisha said...

tq... btw good luck jugak

Junaidy Jaimi said...

Semoga berjaya untuk contest ni Tasha....kipidap :D

calrase patrick said...

Good luck dalam Contest Review Lynk.my 2015 ini ya tasha..

Encik X said...

tahniah. semoga berjaya ye.

kamil salleh said...

Salam buat Tasha Aqisha.....semoga sejahtera. Artikel Tasha sangat menarik ada peluang untuk menang. Jangan lupa blogwalking ke blog peserta lain juga ye....

kamil salleh said...

Semoga berjaya buat Tasha Aqisha dengan Contest review Lynl.my 2015.

Jangan lupa blogwalking di blog saya Contest Review Lynk.my 2015

Bin Muhammad said...

Pengguna Lynk.my rupanya...pasti mudah buat review ni.
Semoga berjaya dalam contest ini ya...

Mohd Adib said...

Salam Tasha, Good Luck dalam Contest Review Lynk.My 2015 ye.

Astrallusion Arc said...

Semoga Berjaya.. :)
Contest Review Lynk.my by Astrallusion Arc

Nonie Aznida said...

Nonie pun join jugak. Jangan lupa klik ini
http://lynk.my/gVG

suffer8zine said...

Semoga suksess dalam Contest Review Lynk.My 2015

Aya Norbayah said...

Semoga berjaya sis..

Aya pun dah join contest ni.. hehe

Jemput jenguk di sini: http://www.bloggerwanita.com/contest-review-lynk-my-2015/

aRz MoHa said...

Semoga berjaya tasha

Bahrain Ramlan said...

Semoga berjaya :D

Sunny Yunus said...

Semoga berjaya Tasha..Jemput ziarah saya dengan entri terbaru Contest Review Lynk.my 2015

aRz MoHa said...

dah ada pemenang ka tasha?

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata