Bagaimana Cara Untuk Menggunakan CouponBelanja Versi Mobile?

Bagaimana Cara Untuk Menggunakan CouponBelanja Versi Mobile? Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Apa yang ingin tasha kongsikan hari ini adalah sesuatu yang sangat menarik buat anda yang gemar shopping online. Bila shopping ni benda pertama yang dicari mestilah barang yang mempunyai diskaun kan. Disini tasha ingin kongsikan beberapa cara mudah untuk mendapatkan kupon diskaun dari CouponBelanja hanya dengan menggunakan smartphone sahaja. 

Cara Menggunakan CouponBelanja Dengan Menggunakan Smartphone


1. Layari laman web m.couponbelanja.com 
2. Gunakan butang Search disebelah kanan untuk mencari kupon dengan mudah.
 - Di butang search anda boleh taip apa sahaja yang ingin anda cari: Lazada Malaysia, Zalora Malaysia, amazon dan jenama barangan lain. 
3. Untuk bahagian Featured Coupun yang berada di bahagian atas laman web pula anda boleh lihat kupon yang tengah hangat pada ketika itu. 
4. Untuk butang Stores ini mempunyai senarai laman Shopping online yang menjadi pilihan ramai. 

Stores and Categories CouponBelanja

Untuk memudahkan lagi carian kupon tersebut anda boleh menggunakan butang Stores ataupun Categories yang terdapat dibahagian bawah laman web. Di bahagian Stores terdapat beberapa pilihan laman shopping antaranya Lazada, Zalora, Sephora, Expedia, Reebonz dan pelbagai pilihan laman shopping yang menjadi pilihan anda. 

 


Di bahagian categories ia akan memudahkan untuk mencari barang anda. Misalnya pakaian, jam tangan, buku, barang elektronik, kasut, minyak wangi dan pelbagai lagi. Sekiranya anda tahu barang apa yang ingin dicari penggunaan butang ini sangatlah berkesan. 

Popular Coupon akan membantu anda untuk memilih kupon yang menjadi pilihan ramai. Biasanya kupon yang menjadi pilihan ramai adalah kupon yang mempunyai nilai diskaun yang agak tinggi. betul tak?

Di Groupon Malaysia terdapat lebih 60 laman shopping yang menarik. Disitu ada boleh lihat kupon yang terbaru dan terhangat pada masa itu. 

Pilih lah kupon pilihan anda. Diingatkan setiap kupon mempunyai tarikh luput. Anda perlu menggunakan code kupon yang diberi sekiranya ingin menikmati harga diskaun.

Walaupun budget rendah, anda masih mampu menggunakan barangan berjenama dengan hanya  berbelanja di CouponBelanja. Pastinya jimat dan barang yang anda beli mempunyai kualiti yang lebih baik. 

See that's how easy it is to use CouponBelanja!






WORDLESS WEDNESDAY! #28 | Dexandra Perfume

Dexandra Perfume


Reka bentuk botol yang eklusif dan menarik. Mudah untuk di bawa travel.. macam rupa botol minyak wangi mahal ja kan. Tapi jangan terkejut sebab harga mampu milik dan mampu tahan lama untuk 35ml. 

Tasha suka bau Gucci Flora. Bau sweet soft. Sembur pagi sampai ke petang bau masih lekat. 

Sebarang pertanyaan boleh PM tasha atau
SMS/WHATSAPP ; 0136354165

De'xandra Inspired Perfume Pilihan Wangian Terbaik No 1 Di MALAYSIA

De'xandra Inspired Perfume Pilihan Wangian Terbaik No 1 Di MALAYSIA


Assalamualaikum. Pernah dengar Dexandra Perfume? DAH DAPATKAN DEXANDRA PERFUMES ? 💐



DEXANDRA PERFUMES - Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih.


1) TAHAN LAMA DENGAN HARGA BUDGET

Ciri utama yang dimahukan oleh ramai penggemar perfumes ialah KETAHANANNYA.

Dan soalan PERTAMA yang sering di tanya oleh mereka sebelum membeli ialah

" TAHAN LAMA tak perfumes awak ni?" atau

" Berapa jam ketahanan perfumes ni?


Dengan memberikan pilihan kepada penggemar jika mahukan yang TAHAN LEBIH LAMA sudah tentu pilihan utama adalah ORIGINAL PERFUMES, tetapi masalah BUDGET menjadi kesukaran kepada mereka


Oleh itu, DE'XANDRA akhirnya telah di hasilkan daripada pati yang terbaik dan selamat digunakan dengan harga budget.


2) BOLEH BAWA SOLAT


" Boleh bawa solat tak?"


​Walaupun sudah berkali-kali ustaz , ustazah dan pihak jakim mengesahkan alkohol boleh dibawa solat tetapi masih ramai lagi yang bertanya.


Oleh itu , beliau mengambil inisiatif untuk mengesahkan alkohol terbaik dari ekstrak tumbuhan. ALKOHOL De'Xandra ialah dari Ekstrak tebu dan ianya boleh di bawa solat.

3) BOLEH BAWA TRAVEL


Ramai juga yang suka membeli perfumes yang boleh di bawa hand luggage dalam penerbangan & ringan serta mudah dibawa.


Dengan kandungan 35ml, membantu ramai untuk bawa De'Xandra TERBANG bersama.



4) CIRI-CIRI LAIN DE'XANDRA


  • 35ml , EDP perfume
  • Mudah di bawa TRAVEL
  • Produk bumiputera
  • Tahan lebih lama, lebih 8 jam
  • Setanding produk antarabangsa
  • Kesemua senarai perfumes adalah yang paling di cari penggemar perfume
  • Menepati citarasa & permintaan rakyat MALAYSIA

5) TESTIMONI DEXANDRA PERFUME


6) CARA ORDER DEXANDRA PERFUME

Harga Kasih Sayang:
RM65(excluding postage)
SM : RM 7.00
SS : RM 11.00

Untuk sebarang order dan pertanyaan
SMS/WHATSAPP ; 0136354165

“NAK DEXANDRA”
“NAK DEXANDRA”
“NAK DEXANDRA”
Boleh ke FB saya untuk lihat lebih banyak pilihan Dexandra perfume
Tasha aqisha