Bagaimana Cara Untuk Menggunakan CouponBelanja Versi Mobile?

Bagaimana Cara Untuk Menggunakan CouponBelanja Versi Mobile? Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Apa yang ingin tasha kongsikan hari ini adalah sesuatu yang sangat menarik buat anda yang gemar shopping online. Bila shopping ni benda pertama yang dicari mestilah barang yang mempunyai diskaun kan. Disini tasha ingin kongsikan beberapa cara mudah untuk mendapatkan kupon diskaun dari CouponBelanja hanya dengan menggunakan smartphone sahaja. 

Cara Menggunakan CouponBelanja Dengan Menggunakan Smartphone


1. Layari laman web m.couponbelanja.com 
2. Gunakan butang Search disebelah kanan untuk mencari kupon dengan mudah.
 - Di butang search anda boleh taip apa sahaja yang ingin anda cari: Lazada Malaysia, Zalora Malaysia, amazon dan jenama barangan lain. 
3. Untuk bahagian Featured Coupun yang berada di bahagian atas laman web pula anda boleh lihat kupon yang tengah hangat pada ketika itu. 
4. Untuk butang Stores ini mempunyai senarai laman Shopping online yang menjadi pilihan ramai. 

Stores and Categories CouponBelanja

Untuk memudahkan lagi carian kupon tersebut anda boleh menggunakan butang Stores ataupun Categories yang terdapat dibahagian bawah laman web. Di bahagian Stores terdapat beberapa pilihan laman shopping antaranya Lazada, Zalora, Sephora, Expedia, Reebonz dan pelbagai pilihan laman shopping yang menjadi pilihan anda. 

 


Di bahagian categories ia akan memudahkan untuk mencari barang anda. Misalnya pakaian, jam tangan, buku, barang elektronik, kasut, minyak wangi dan pelbagai lagi. Sekiranya anda tahu barang apa yang ingin dicari penggunaan butang ini sangatlah berkesan. 

Popular Coupon akan membantu anda untuk memilih kupon yang menjadi pilihan ramai. Biasanya kupon yang menjadi pilihan ramai adalah kupon yang mempunyai nilai diskaun yang agak tinggi. betul tak?

Di Groupon Malaysia terdapat lebih 60 laman shopping yang menarik. Disitu ada boleh lihat kupon yang terbaru dan terhangat pada masa itu. 

Pilih lah kupon pilihan anda. Diingatkan setiap kupon mempunyai tarikh luput. Anda perlu menggunakan code kupon yang diberi sekiranya ingin menikmati harga diskaun.

Walaupun budget rendah, anda masih mampu menggunakan barangan berjenama dengan hanya  berbelanja di CouponBelanja. Pastinya jimat dan barang yang anda beli mempunyai kualiti yang lebih baik. 

See that's how easy it is to use CouponBelanja!






11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sesuai utk kaki shopping..

Farhain Azmi said...

memang jimat berbelanja pakai kupon ni kan?

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/02/jimat-berbelanja-di-ensogo.html?

Kakzakie Purvit said...

Oh... ini pun ada dah sekarang ni ye
Kakak baru tahu. Jgn sampai anak-anak kakak tahu habislah:)

el said...

k.el baru tau je wujudnya couponbelanja ni haha..mudahnya berbelanja..jimat plak tu

Nabila Syifa said...

wah..tak penah tau benda ni wujud

Anonymous said...

sangat sesuai....

Anonymous said...

sangat jimat.. sekarang ni pantang nampak sale jaa.. hehe

Anonymous said...

kalau nak berjimat boleh la kak... tapi kalau kerap shopping pun bahaya tu

Anonymous said...

sekarang ni tunjuk ja kak el.. tak payah pergi kedai dah

Anonymous said...

teruja kan bila ada kupon diskaun macam ni..

Siti Yang Menaip said...

main tekan2 je skarang.. semua mudah =)

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata