WORDLESS WEDNESDAY! #28 | Dexandra Perfume

Dexandra Perfume


Reka bentuk botol yang eklusif dan menarik. Mudah untuk di bawa travel.. macam rupa botol minyak wangi mahal ja kan. Tapi jangan terkejut sebab harga mampu milik dan mampu tahan lama untuk 35ml. 

Tasha suka bau Gucci Flora. Bau sweet soft. Sembur pagi sampai ke petang bau masih lekat. 

Sebarang pertanyaan boleh PM tasha atau
SMS/WHATSAPP ; 0136354165

19 comments:

Yun Sing said...

Yun Sing tak guna perfume. Ada masa tertentu sahaja yg sy ty puna hehe

tenku butang said...

baunya memang wangi dan tahan lama

aRz MoHa said...

kalau ada gambar botol lebih menarik...

Anonymous said...

cuba la yun sing.. serius bau dia sangat best.. soft ja

Anonymous said...

ada gambar.. dia tak naik ja...

Anonymous said...

hehe.. betul tu.. even dah mandi pun bau masih lagi lekat..

el said...

sha bagi k.el tester 1 bleh x hahaha kbai

Zie Has said...

macam best je perfume ni :)

YieN said...

Bau ape yg paling laku?

Anonymous said...

paling best our moment dengan gucci flora

sakura 8554 said...

Seriusly ..memang wangi yang botol putih tu..

Siti Yang Menaip said...

banjeeee peeelish ehehhee..

Mawar Assufi said...

Amboiii best ni.. Ada bau floral floral dak? huhu

Anonymous said...

semua bau ada.. whatsapp ja tasha... hehe

Anonymous said...

hehe... kak el beli la yang besar terus.. jimat

Anonymous said...

tersangat best.. bau dia esok pagi melekat lagi

Anonymous said...

botol putih tu untuk perempuan.. hitam untuk lelaki

Anonymous said...

hehe...

Yatie Owner said...

PG baru make order satu :)

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata