Dexandra Versace Bright Crystal For Her


Dexandra Versace Bright Crystal For Her | It Delightfull Scent. Antara wangian yang dicari-cari oleh ramai ladies. Sebabnya, aroma perfume ini sangat Gorgeous, Soft, and Pleasant. Tone wangiannya memang Light and Easy, aroma yang sangat tenang as Crystal Water tetap menyerlahkn aura Elegant, Classy, Feminine, Happy and Romantic. Antara wangian yg sesuai dipakai from youth to middle women . A very safe scent for office wear..

Kategori Versace Bright Crystal:

[Fresh Floral] Pada awalnya ada bau fresh, breezy and airy. Selepas beberapa minit barulah kecantikan aroma yang tersembunyi sebelum ni terserlah. Dan perfume ini juga ada bau citrus, light floral and sangat aquatic. 

Aura Wangian Versace Bright Crystal :

Aroma Dexandra Bright Crystal yang delicate floral, fresh, airy and breezy ini menyerlahkan sisi anda yang Elegant, Feminine, Beautiful, Bright and Happy Heart.

Penggunaan Versace Bright Crystal :

[Anytime, Anywhere] Sesuai dipakai oleh semua peringkat umur, terutama young ladies, sebab aromanya bercirikan feminine dan happy. Wangiannya juga sangat versatile dan sangat sesuai untuk dipakai ke semua acara. Tetapi,disebabkan ianya bercirikan fresh floral, ia lebih sesuai dipakai waktu siang. 

Kekuatan Bau Versace Bright Crystal :

[Soft to Moderate] Mempunyai aroma aquatic membuatkan baunya light and mild. Ia tidak meninggalkan any 'trail' atau 'ekor' wangian, tetapi sekali spray, dapat buatkan ofis anda berbau harum! Jangan overspray, semua Dexandra menggunakan pati EDP, pakai secara berlebihan hanya akan buatkan baunya 'padat' dan 'tidak cantik'!


Dexandra  35ml EDP
Spray 2-3 spritz sehari cukup penggunaan untuk 2-3 bulan. Spray 4-5 spritz sehari cukup untuk penggunaan sebulan. Dexandra DIJAMIN bau wangiannya mirip original dan bertahan sehingga 8 jam jika spray di nadi dan sehingga 2 atau lebih hari pada pakaian.

Untuk Order 

Harga Kasih Sayang:
RM65(excluding postage)
SM : RM 7.00
SS : RM 11.00
*2 botol ke atas jadi RM60/sebotol

Sebarang pertanyaan boleh
SMS/WHATSAPP ; 0136354165 (tasha)
Page : Ushaa Beauty

Sumber: flavoriscents


1 comments:

Cik Itah said...

makin femes brand ni..rasa nak cuba satu

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata