Ephyra Skin Nano Advance Repair Serum

Ephyra Skin Nano Advance Repair Serum | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Siapa yang dah cuba Ephyra Skin Nano Advance Repair Serum? Berkesan tak dengan anda? Mula-mula tasha tengok serum ni macam was-was pun ada. Sebab sebelum ni tasha pernah cuba satu serum yang agak popular la jugak. Tapi tak sesuai dengan tasha. Bila pakai ja asyik berminyak. Pada mula nak hilangkan parut jerawat, tapi bila guna serum tu muka makin berminyak dan jerawat lagi suka naik. Sangat stress pada masa tu. 


Sekarang ni pun tasha masih dalam proses baik pulih kulit selepas bergelumang dengan jerawat. Dah banyak produk yang tasha cuba. Alhamdulillah, sekarang kulit dah makin pulih. Jerawat pun tak naik banyak macam dulu. Ramai yang dah mula tegur kulit muka makin sihat, makin berseri-seri.

Berbalik kepada topik asal, Tasha kenal dengan Ephyra Skin Nano Advance Repair Serum ni pun masa pergi Sepetang Bersama Blogger 2016 hari tu. Ephyra ada buat offer besar-besaran. Jadi tasha yang pada awalnya ragu-ragu, beranikan diri untuk cuba Serum Ephyra ni. 

Tasha dah cakap pada diri sekiranya tasha pakai serum ni dan ternyata berminyak, tasha akan berhenti terus guna. Tapi Alhamdulillah, pertama kali pakai, serum ni cepat ja meresap masuk dalam kulit dan TIDAK BERMINYAK LANGSUNG. Tu yang buat tasha suka pakai serum ni.

Lepas dua hari pakai, parut makin cepat ja pudar. Jerawat batu yang baru ja tumbuh cepat ja surut. Yang best lagi, walaupun kita berpeluh, muka tak kan nampak kusam.

Sekarang ni sebelum pakai foundation tasha akan sapukan dulu serum dimuka. Best sangat!!!



10 KESAN NYATA EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

1. Mengecutkan jerawat
2. Menghilangkan parut jerawat & jeragat
3. Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur
4. Menghilangkan bintik – bintik hitam
5. Mencerahkan kulit kusam
6. Memperbaiki tona kulit tidak sekata
7. Mengekalkan kelembapan wajah
8. Menghilangkan lebam bawah mata
9. Merawat kulit terbakar ( sunburn )10. Memberikan efek kilauan pada wajah

CARA MENGGUNAKAN EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM


1. Cuci muka dengan sabun muka Ephyra Skin Bar
2. Keringkan muka dengan tuala bersih
3. Titiskan 2-3 titis Ephyra Skin Nano Advance Repair serum ke atas telapak tangan
4. Gunakan hujung jari, ratakan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum pada beberapa bahagian muka dan leher
5. Dengan urutan yang lembut bermula dari dalam ke luar, sapukan sehingga serum meresap. Untuk hasil yang maksimum, gunakan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum setiap hari, siang dan malam

HARGA EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

Harga Asal
RM 88 (Sem.Malaysia)
RM 92 (Sabah/Sarawak)

Harga Promosi
RM 68 (Sem. Malaysia)
RM 72 (Sabah/Sarawak)
Sesuai untuk semua jenis kulit


Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum boleh dibeli secara online melalui
Website : www.oceanlife2u.com
Facebook : www.facebook.com/oceanlife2u
Instagram : @ephyra2u
Hotline number : 0197373770 @ 0193800779
Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus ke 019-3015577

1 comments:

Dunia Zumal said...

Wah, produk baru dari Ephyra ^-^

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata