MDeC Sepetang Bersama Blogger 2016


Sepetang Bersama Blogger 2016. | Alhamdulillah semalam 16 April #SBB2016 sudah melabuhkan tirainya. Event tahunan anjuran Denaihati Network yang berlangsung di Hotel Grand Champbell , Kuala Lumpur yang berhadapan SOGO. 

#SBB ni merupakan event tasha yang pertama bersama dengan kawan-kawan blogger. Jadi agak janggal jugak sebenarnya, sebab tasha seorang yang agak pasif tapi bila dah kenal betul-betul tasha seorang yang sangat aktif.

Penaja Sepetang Bersama Blogger 2016

#SBB2016 telah ditaja oleh penaja yang hebat-hebat belaka seperti :

  1. Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC) – Penaja Utama
  2. Amna Home
  3. Richworks Academy
  4. Jopana
  5. Oceanlife Marketing (Ephyra)
  6. Aleeya’s Kitchen
  7. Zeeta Magis Aura Mawar
  8. Simply Umrah
  9. Les Copaque Production (Upin & Ipin)
  10. Asia Herbal Biotech Sdn Bhd
  11. Yeos Malaysia
  12. eQurban
  13. Jemaah Bisnis Denaihati
  14. Hadid Travel & Tours (Adi Putra)
  15. Firdaus Azizi Training & Consultancy
  16. AE Consultancy Services
  17. PenMerah Network
  18. Sohaini Cookies
  19. Jus Bob Nanas
  20. CVS Production
  21. Kotak Lensa
  22. Jam Tawaf Denaihati

Memori Sepetang Bersama Blogger 2016

Walaupun tasha tak menang cabutan bertuah, Alhamdulillah tasha bertuah sebab hadir ke event ni. Macam-macam ilmu yang tasha dapat belajar, duduk semeja dengan otai-otai yang tak lokek ilmu. Dapat berkenalan dengan lebih dekat sesama blogger. Itu dah cukup bermakna buat tasha.

Tapi, masa daftar setiap peserta telah mendapat goodies bag dan dalam beg tu ada macam-macam seperti mug dari Ephyra, Tshirt SBB, buku nota SBB, air Yeos, air Upin Ipin, Maggi Asam Laksa Sohaini Cookies dan buku Mudahnya berniaga bersama CD Magnet kekayaan dan kejayaan Dr Azizan Osman.

semasa SBB jugak ada sales besar-besaran dari Ephyra dan Zeeta. Jadi apa lagi tasha grab la Ephyra Skin Nano, Inteemor dan Zeeta Serum Mawar. (Nantikan Review)















JUMPA DI SBB TAHUN DEPAN PULA Ye




7 comments:

Nur aFiQaH said...

wah bestnya..ehehe..akak belum berkesempatan nak join..

nuyui a.k.a miss YUI said...

wahh bestnyaa..

Keladi Ubi said...

banyak kenangan yang terindah..hihihihi, tapi tak dapat merasa pulak sambal yang pedas giler tu, ingatkan ada...hihii singah sini jap...

husna zahidi said...

mesti meriah tak hingga kan.. hsna tak brani lg nak join event besar gini.. :D

boni kacak said...

untungnya dapat pergi ke sana... sob3...

Hanny Abdullah said...

Memang meriah sangat kan? Harap2 ada lagi majlis macam ni dan kita leh selfie sama2..:D

Kisah Cikgu ieta said...

Tahniah. SBB memang event terbaik setakat ini. Happy blogging Tasha ^__^

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata