Setiap Kata-kata Itu Satu Doa


Setiap kata-kata itu satu doa. Oleh itu, selalu la sebut benda yang elok supaya ia memberi kesan yang baik untuk kita. 

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Sebenarnya tasha hairan sejak dua menjak ni, ramai sungguh yang panggil tasha dengan gelaran 'Puan'. Tasha masih gelaran 'cik' ok, 'Puan' tu akan datang. 

Hari tu ada kawan tanya tasha dah kahwin ka? Dah tunang? atau bakal tunang? Sampai sekarang mereka ingat tasha dah bertunang. hehe.. bertunang tu belum tapi calon dan plan untuk bertunang tu inshaa Allah ada. Its ok, just doakan yang terbaik untuk tasha. 

Siapakah calonnya? Biarlah rahsia. Dah sampai masa tasha akan umumkan pilihan hati ni. 



5 comments:

Nazlee Ismail PCL said...

Salam Tasha.. kita doakan yg baik2, insya Allah dipermudahkan.

timm bill said...

betul, kata2 semua doa..klau 40 kali ckp kita comel, comel lah jadinya kita..hehe..

yanie yusuf said...

Insya-Allah pasti ada yang terbaik.. aamin..


yanie dah join: Giveaway Bernilai RM500?? wow!!

http://www.yanieyusuf.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

Siti Yang Menaip said...

betul tu.. mudah2an akak pun dapat aware lebih sket lepas ni..

Kira Sakura said...

sama dengan panggilan nama. kadang nama penuh orang singkatkan. dah lari makna nama tu pada seseorang. sedangkn kalau kita panggil nama orang tu penuh2. sama la macam kita doakan dia dengan makna nama dia tu sendiri

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata