Minyak Herba Asma Mujarab | Penawar Alternatif Merawat semput, Lelah dan Asma



Minyak Herba Asma Mujarab, Penawar alternatif merawat semput, lelah dan asma. Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Tasha memang mempunyai masalah semput. Kalau terlalu sejuk memang tasha berat ja bernafas. Memang sangat tak selesa. Baru-baru ni pulak tasha demam. Hampir seminggu jugak la. Panas dah surut tapi batuk dengan selsema tak sembuh-sembuh lagi. Susah betul nak tidur waktu malam. Last-last jadi burung hantu la..

Alhamdulillah lepas ja guna minyak ni batuk dengan selsema dah makin baik. Dapat ja parcel terus sapu kat hidung dengan leher. Masa mula-mula pakai tu risau gak kalau panas. Mau terbakar hidung kalau panas. Tapi yang bestnya minyak ni tak panas. Berangin ja rasa. Malam tu dah rasa senang bernafas. Dah tak berat nafas, batuk pun dah sembuh. Ni tak tipu tau. Bukan nak bodek ke apa. Kalau produk tu berkesan, tasha akan cakap benda yang betul. 


Produk Tradisional Minyak Herba Asma Mujarab

Minyak Herba Asma Mujarab ini adalah milik seorang pak cik. Kandungannya merupakan ramuan rahsia warisan turun temurun. Minyak ini diproses secara "home made" sejak 40 tahun dan tidak pernah diproses di kilang. 

Untuk pengetahuan anda juga, minyak asma mujarab ni sangat sesuai digunakan seisi keluarga dalam merawat pelbagai penyakit lain lagi. Contohnya batuk, lelah, asma, kembung perut, sakit perut, luka, terkena api, gigitan serangga berbisa, sakit gigi, terseliuh dan lain-lain lagi. Minyak ini untuk kegunaan luar sahaja tau. Jangan pulak pergi minum atau sapu dalam mulut pulak. 

Keberkesanan Minyak Herba Asma Mujarab




Anda juga boleh lihat di web Suara Insan yang merupakan testimoni pertama produk ini sehingga ianya menjadi viral di laman sosial. 

Awas, Minyak Herba Asma Mujarab tiruan

Disebabkan ubat ni dapat merawat pelbagai penyakit dan mendapat permintaan yang tinggi daripada pelanggan, ada juga insan-insan yang cuba mengeluarkan produk tiruan. Macam –macam cara yang dilakukan oleh mereka. 




Oleh itu, pembaharuan telah dilakukan terhadap minyak asma mujarab iaitu dengan menambah hologram disetiap botol. Jadi untuk pastikan anda beli yang original, anda boleh scan kod hologram yang terdapat di belakang botol. Anda boleh Scan QR Code ini dengan menggunakan Smartphone dan setiap produk yang di scan akan mempunyai nombor siri berbeza di dalam sistem website.




Maklumat Lanjut

Hubungi: 
Puan Nurul : 017 623 9935 (Produk Owner) 
En. Hafis : 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran).



3 comments:

aRz MoHa said...

kepada yang ada lelah asma boleh cuba mana tahu boleh sembuh kan...

Siti Yang Menaip said...

ubat alternative.. semoga memberi kesembuhan dengan izin-Nya..

zarul farhana said...

tgh famous minyam ni.. ramai yg membeli

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata