Dealer 69Topup | Yuran Rendah Untung Tinggi


Dealer 69Topup | Yuran Rendah Untung Tinggi. Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Berminat untuk menjadi dealer topup? Anda boleh berjimat dengan topup kepada diri sendiri dan menjana side income dengan topup kepada orang lain. 

Bukan senang nak dapat offer macam ni. Modal rendah sahaja tapi untung tinggi. Tasha nak bagi Offer yuran RM60 sahaja dan modal permulaan sebanyak RM30 akan diberi.

Group bimbingan secara percuma akan diberi. Tasha akan guide dealer sehingga tahu dan faham cara nak topup, tambah modal. 

Ini adalah percent keuntungan yang anda akan dapat..
cara kiranya keuntungan

contoh Topup maxis RM10

4.10/100 x 10

=0.41

anda untung 0.41 sen 
company akan tolak rm9.59 apabila topup rm10

macam tu jugak untuk telco lain..

Sekiranya berminat untuk berjimat dan jual topup boleh sertai Team Tashaqisha
Whatsapp 0136354165 dengan kata kunci "saya berminat menjadi dealer 69Topup"



5 comments:

aRz MoHa said...

pernah buat waktu dulu...tapi zaman dlu mana ada whatsapp...kena guna sms...makan duit

sekrang serba canggih....bagus juga untuk jana pendapatan

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm best je ni tasha.. mcm nak jeee..

Cik Yaya said...

menarik ni..

Pha Is said...

nice share..

Pha Is said...

tu la.. baguih tasha ni.. pandai berdikari cari duit sendiri..

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata