Syoknya Shopping di ezbuy Malaysia



Syoknya Shopping di ezbuy Malaysia | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Zaman semakin canggih sekarang. Nak beli barang pun dah tak payah keluar rumah, tak payah bazir masa siap cantik-cantik pergi shopping komples, tak payah beratur panjang-panjang sebab nak beli barang masa ada buat offer besar-besaran. 

Dok rumah, buka laptop, klik-klik, bayar dan tunggu kat rumah ja barang sampai. Kalau barang tu dari oversea dah tak payah susah-susah beli tiket flight ke sana dah. Beli secara online ja. Sekarang semua dah dihujung jari. 

Buat kaki shopping online macam tasha memang rugi kalau anda tak baca entry ni. Sebab tasha akan kenalkan satu laman web shopping yang menawarkan pelbagai barangan dengan harga yang murah kebabom. Ok, let check it out!

 ezbuy


Apa itu ezbuy?

ezbuy adalah laman web shopping online yang menjual pelbagai barangan dengan harga yang murah. ezbuy menawarkan barangan dari China, Taiwan, Amerika Syarikat kepada penduduk Malaysia, Singapore, Australia, Thailand, Indonesia dan akan memperluaskan lagi perkhidmatan ke negara lain. Barang ini terus diimport dari pengeluar luar negara jadi harga yang akan diperolehi adalah lebih murah. Antara barang-barang yang dijual:

· Women's Clothing

· Men's Clothing

· Toys, Mother & Kids

· Shoes, Bags & Accessories

· Home & Garden

· Beauty & Health

· Sports & Outdoors

· Office & Stationery

· Automotives

· Mobiles & Tablets

Ezbuy juga menyediakan perhidmatan Prime ezbuy. 


Apa itu Prime ezbuy? 

Prime ezbuy adalah satu program yang dilanggan secara eksklusif oleh pelanggan bagi melayakkan diri menerima faedah Prime ezbuy selama setahun. 

Antara faedahnya adalah:

1) kos shipping barangan yang dibeli hanya RM8.80 tanpa mengira saiz dan berat parcel. 

2) Upah agen murah sebanyak 4% untuk proses tempahan termasuk parcel, packaging dan dokumen.

3) Insuran percuma sehingga RM2,000 jika barang hilang atau rosak. Gantirugi mengikut polisi Buy-For-Me service.

Macam mana nak dapatkan perkhidmatan Prime ezbuy ni?

Anda hanya perlu mendaftar sebagai ahli Prime dengan bayaran RM18.80/sebulan atau RM188.00/setahun. Untuk keterangan lanjut mengenai ezbuy Prime boleh ke link ini : http://bit.ly/2dGydUd


Tak semua barang boleh guna Prime. Jadi masa nak pilih barang tu pada bahagian filter tu tick di kotak prime. Contohnya seperti di dalam gambar di atas. Setelah tick kotak prime, web akan memaparkan barangan yang boleh menggunakan perkhidmatan prime. Senang saja kan. 

Di ezbuy terdapat pelbagai barangan daripada skincare, pakaian, barang untuk kanak-kanak, peralatan rumah dan pelbagai barangan lain. Boleh rambang mata jadinya. Kalau macam tasha sangat tertarik pada bahagian beg. 


Tasha sangat tertarik pada beg. Sebab kita boleh dapatkan beg berkualiti tinggi dengan harga yang super murah. Tasha memang seorang yang suka kumpul beg. Kalau jumpa beg yang cantik dan murah memang tasha kan beli. Jadi di ezbuy ni harga yang ditawarkan adalah berpatutan. Yang cantik-cantik harga tak sampai seratus pun. 




Cara mudah untuk membeli di ezbuy


1) Mula-mula kena daftarkan di http://bit.ly/2dDrSGW dan anda akan terima baucer membeli belah ezbuy sebanyak RM15. Tekan register sahaja dan isi maklumat yang diperlukan.

2) Pilih mana-mana barangan yang anda suka. Lepas tu pilih jenis penghantaran yang anda inginkan. 

PS: SEKARANG ECONOMY AIR DAN TURUNKAN HARGA SHIPPING DARI RM5.50/500G KEPADA RM4.50/500G. KALAU NAK LAGI MURAH DAFTARLAH SEBAGAI AHLI PRIME ezbuy. LAGI JIMAT TAU.

3) Sebelum check out masukkan kod ezsh15. Anda akan mendapat 15% potongan kos penghantaran lagi.

4) Masukkan alamat penghantaran anda dan buatlah bayaran. 

5) Tunggu barang sampai. Harap bersabar ok sebab barangan semua import dari luar negara. Jadi akan memakan masa sedikit untuk sampai.



Best Selling Product

Anda nak dapatkan barang yang up to date yang hot?? Bolehlah tengok-tengok di ‘BEST SELLER’. Di situ antara barang yang paling orang suka. Kalau anda tengah pening tak tahu nak bagi hadiah birthday atau untuk hantaran boleh la tengok di sini. Anda klik di BEST SELLER and scroll saja. Mana tau ada yang terpikat di hati nanti. Anda boleh berjimat dan dapatkan barang dengan kualiti yang baik. Setiap pembelian anda berpeluang untuk dapatkan selling point. Bila dah banyak point nanti boleh tebus. Suka kan…

100 point = RM1.00

500 point apabila anda invite kawan anda untuk membeli

Nak dapatkan baju, kasut, beg yang up to date memang kena tengok di BEST SELLER. Jangan rambang mata sudah. Pilih betul-betul yang mana berkenan. Kalau dah banyak sangat barang na beli tu jangan risau kalau kos shipping melambung. Prime ezbuy kan ada… JIMAT TAU Cuma RM8.80 sahaja. 
Haa… jangan tengok saja. Jom la shopping di ezbuy.



0 comments:

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata