IMAAN SUCI WIPES | Tisu Lembap Pembersih Wajah Nombor 1


IMAAN SUCI WIPES, Tisu Lembap Pembersih Wajah Nombor 1 | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Bab nak melawa no 1, bab nak tanggalkan kesan mekap memang malas. Kadang-kadang balik kerja lepak tempat tidur dulu. Time nak solat memang kena cuci muka betul-betul untuk pastikan segala foundation tu habis tanggal. Kalau kesan mekap tu masih melekat kat muka, bukan sahaja solat pun tak sah, kulit muka pun tak sihat tau. Sebab tu la wujudnya mak jerawat.

Tapi sejak guna Imaan Suci Wipes ni, memang sekejap ja tanggal mekap. Lepas tu amik wuduk macam biasa. Dah siap. Tak payah nak sental kuat-kuat. Lagipun Imaan Suci wipes ni free oil. Kalau tak pakai cleanser pun dah bersih.

Yang paling penting, tak payah nak bawak cleanser dah kalau pergi jalan-jalan. Bawak Imaan Suci Wipes ja. Jimat ruang dalam beg ja.

IMAAN SUCI WIPES  

1. Di cipta untuk buang makeup sepantas 10 saat
2. Bebas alcohol , boleh buang makeup tebal dan water proof
3. Wangi bikan sekadar membersih juga menyegar dan melembapkankulit muka sebab ada vitamin E
4. Semua junis kulit boleh guna
5. Ringan di bawa apabila travel

SIAPA YANG BOLEH GUNA IMAAN SUCI WIPES  

1. Lelaki dan wanita
2. Bayi tidak digalakkan
3. Mereka yang berkulit sensitive
4. Mereka yang gemar makeup

KELEBIHAN IMAAN SUCI WIPES  

· Suci tanpa alcohol 
· Buang makeup tebal dan waterproof
· Cleansing & moisterising
· Untuk semua jenis kulit
· Paket kecil dan mudah di bawa
· Wangi 
· Ada vitamin E

Kandungan Imaan Suci Wipes

1. Purified water :Air yang telah melalui proses tapisan mengikut kualiti control atau standard umum (water for pharmaceutical use)

2. Propylene Glycol : pelembap bebas minyak ( untuk melembap dan refresh kulit)

3. Phenoxyethanol : ejen pewangi (untuk mengekalkan bau dan bau tahan lama)

4. Polysorbate 20 : Bahan pelarut minyak (mengawal minyak pada muka)

5. Perfume : minyak wangi haruman bunga

6. Cetylpyridinium Chloride : Anti septik ( untuk membunuh bakteria merbahaya pada muka, juga ia di gunakan pada ubat gigi, pewangi mulut dan tablet hisap )

7. CocoAmidopropyl Betaine: sabun/ pembersih yang di hasilkan dari minyak kelapa bahan organic (untuk membersih kotoran pada muka )

8. Tocopheryl Acetate : Vitamin E ( banyak manfaat untuk kulit Muka ) 

Kalau korang berminat nak cuba Imaan Suci Wipes ni, terus contact dengan Hazirah ye. Nanti dia akan explain lebih detail kebaikan Imaan Suci ni. Sure korang mesti suka punya... 


No. tel : 019-3922261 (hazirah)


Previous
Next Post »

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata EmoticonEmoticon