Kaki Shopping Dapat Semula Tunai Hanya Dengan ShopBack Malaysia

by - April 26, 2017

kredit : google.com

Kaki Shopping Dapat Semula Tunai Hanya Dengan ShopBack Malaysia | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Pernah tak korang dapat duit semula bila shopping di mana-mana stor online?? Tak pernah kan.

Sebenarnya, korang boleh dapat Cashback bila korang shopping dengan ShopBack Malaysia. Macam tasha suka sangat beli barang mekap, skincare product dari overseas especially dari Online Shopping Korea iaitu Althea. Of course korang pun suka shopping kat situ kan. Apa kata ubah sikit je cara korang beli tu untuk dapatkan cashback. Korang tetap boleh shopping di Althea. Tapi melalui ShopBack. 

Kalau nak beli beauty product korang buka ja website ShopBack Malaysia. Boleh pening kepala nak pilih yang mana. Sebab kebanyakkan stor online kegemaran korang boleh dapat cashback. Ada AltheaHermoStrawberryNET dan banyak lagi stor lain. Tengok la sendiri, tak muat nak list dalam ni nanti. 

Apa itu ShopBack Malaysia?


ShopBack ni merupakan satu website yang memberi pulangan semula apabila korang shopping di online stor pilihan korang. Kiranya ShopBack ni macam jadi orang tengah la. Yang bestnya Kita keluar duit dan dapat semula duit berdasarkan percent dari hasil shopping kita. 

Contohnya percent yang diberi untuk online Stor tu 8%. Kita shopping semua barang berharga RM150. So, jumlah cashback yang kita dapat adalah RM12. Banyak tu kan. 

Cara-cara Shopping melalui ShopBack Malaysia


Disebabkan tasha suka shopping skincare product. Perempuan kan of course la nak cantik macam orang korea kan. Tasha nak ajar korang untuk shopping di Althea. Kalau nak beli skincare product oversea dalam Malaysia ni memang mahal nak mampus. So, the solution is kita beli direct dari korea laa.

Nak shopping melalui shopback ni senang ja. Follow je step mudah ni:

1. Sign Up as member ShopBack
 
Mula-mula kena jadi member dulu barulah boleh shopping. Klik je sini >>> Sign Up ShopBack.my
Masukkan detail yang diperlukan. Lepas tu klik Sign up. 

2. Start shopping now!!!

Klik "Fashion Edit" . Nampak tak yang dalam bulatan hijau tu? 



3. Kemudian akan keluar macam ni. Korang klik pulak "Beauty"




4. Bila klik je BEAUTY. Akan keluar semua stor yang jual beauty product. Pilih je nak yang mana. Contohnya tasha pilih Althea. Klik  Althea.



5. Automatik akan keluar macam ni. Klik "SHOP NOW". Korang akan di bawa terus ke web Althea. 

6. Taraaa..... dan korang shopping macam biasa..

korang akan dapat cashback dalam tempoh 48 jam selepas pembelian. Dalam tempoh 30-60 hari baru boleh redeem duit. Untuk pastikan barang korang tiada apa-masalah. Contohnya nak tukar ka, cancel ka. 

Nilai minimum yang boleh redeem adalah RM10. 


7. Nak lagi mudah tengok video tutorial ni.



Sekarang nak shopping online pun korang kena bijak memilih ok. Baru lah berbaloi dengan hasil pelaburan kita ketika shopping tu. hehehe... 

Selain dari stor yang tasha bagitau kat atas, ada lebih 300 lagi stor online yang boleh korang shopping. Antaranya lazada, zalora, foodpanda, AirAsiaGo, Grab, Uber dan banyak lagi. Yang pasti korang takkan menyesal punya.

So, Jom kita ubah cara shopping kita 💖

The Smarter Way To Shop

You May Also Like

0 comments

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata