NAK JADI OWNER PRODUK KOSMETIK SENDIRI TANPA KERUGIAN RIBUAN RINGGIT?

by - April 27, 2017

NAK JADI OWNER PRODUK KOSMETIK SENDIRI TANPA KERUGIAN RIBUAN RINGGIT?

Semakin hari semakin ramai orang buat produk sendiri sampai jadi jutawan. Tapi tahu tak yang ramai juga kecundang dan rugi ratusan ribu ringgit?

Sebab apa? Sebab tak ada ilmu dan panduan cara nak buat produk sendiri. Ada duit, dan tiru saja orang yang buat produk. Orang tu sukses, kita yang termenung.

Susah ke Nak Buat produk Sendiri?

Ramai orang kata susah nak buat produk sendiri. Sebenarnya tak susah kalau kita ada ilmu dan panduan yang betul. Tapi tak ada sapa pun nak bantu, apa perlu buat, apa kena sediakan, macam mana nak design, apa yang boleh apa yang tak boleh, berapa harga nak letak, kat mana kilang nak buat.

Jadi sebelum korang nak buat produk sendiri dan rugi sebab tak boleh jual, baik korang dapatkan ebook ni dahulu. Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk.
  1. Penulisannya mudah difahami dan bila dah baca ebook ni:
  2. Korang akan tahu langkah-langkah nak bermula sebelum pergi ke kilang
  3. Menjimatkan wang korang dari rugi ribuan ringgit
  4. Korang tahu tentang apa yang boleh dan tak boleh dalam buat produk
  5. Mengelakkan korang dari dikenakan tindakan undang-undang
  6. Mengetahui jenis kilang-kilang yang sesuai buat produk
  7. Mengetahui dokumentasi yang biasa digunakan ketika membuat produk
  8. Membuat keputusan produk apa yang boleh dibuat dan selamat
Jadi sebelum korang nak buat produk sendiri, apa kata korang dapatkan Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk. Sebelum korang rugi ribu ribu ringgit buat produk tanpa ilmu, beli dulu ebook ni yang tak sampai RM200 pun.

Apa yang akan korang dapat bila beli Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk ni?

  1. Korang akan dapat Ebook panduan langkah-langkah memulakan produk sendiri dalam bentuk file PDF
  2. Korang akan dapat Template perancangan strategi bertulis dimana anda perlu PRINT dan TULIS
  3. Korang akan dapat 219 senarai Kilang OEM terkini yang berdaftar dengan KKM
  4. Korang akan dapat Ebook Undang-Undang Kawalan Dadah dan Kosmetik 1984 dalam bentuk PDF

Harga ebook ni hanya RM100 tapi akan naik harga kepada harga asal iaitu RM150 pada bila-bila masa. Siapa-siapa yang pantas bertindak, dapat harga yang sangat murah dengan ilmu yang ada.

Kalau korang berminat, Klik link dibawah untuk pembelian: 
.

ISI KANDUNGAN EBOOK:

  • Kata penulis ebook
  • Apa yang saya perlu tahu sebelum menjadi owner produk?
  • Untuk pembeli ebook
  • Statistik berkaitan produk
  • Kenapa saya perlu menjual dan menjadi ejen produk orang lain?
  • Selepas saya tahu menjual dan menjadi ejen produk orang lain, apa yang saya perlu tahu dan buat?
  • Apa yang saya perlu buat sekarang? Saya dah bersedia untuk membuat produk sendiri.
  • Apa langkah-langkah untuk saya mulakan bila saya sudah bersedia?
  • Apa itu produk oem?
  • Kenapa saya perlu memilih produk oem?
  • Bagaimana saya nak tahu kilang oem yang bagus?
  • Apakah jenis produk yang boleh saya buat?
  • Apakah produk kosmetik dan kesihatan yang biasa dibuat?
  • Produk apa yang ada permintaan?
  • Produk semua dah ada dan kebanyakkan sama, macam mana saya nak jual?
  • Boleh tak saya nak buat produk homemade?
  • Apabila saya nak buat produk, ada apa-apa perkara atau dokumentasi yang saya perlu tahu?
  • Apakah langkah-langkah yang saya perlu buat bila saya dah selesaikan perkara asas dan memahami beberapa istilah dalam pembuatan produk?
  • Bagaimana saya nak cari idea buat design produk?
  • Bagaimana untuk memilih botol dan pembungkusan?
  • Bagaimana tetapkan harga produk?
  • Apakah startegi menjadikan produk sentiasa orang beli?
  • Bagaimana cara pemasaran produk?
  • Dimana perlu iklankan produk?
  • Perlu atau tidak saya mempunyai office sebagai permulaan?
  • Adakah saya memerlukan staff untuk uruskan perniagaan produk saya?
  • Ada tak sistem yang digunakan untuk permudahkan perniagaan produk?
  • Apa soalan yang kerap ditanya pelanggan dan perlu bersedia?
  • Ada tak sistem kod keselamatan produk?
  • Kenapa perlu masuk expo antarabangsa?
  • Apa web info berkaitan produk kosmetik dan kesihatan?
  • Jawab 3 soalan ini dahulu sebelum anda nak buat produk
  • Nasihat dari beberapa owner produk
  • Jika saya buat kesalahan, apa tindakan yang saya kena?
  • Kata penggunaan yang dilarang
  • Perkara yang tidak boleh diiklankan
  • Badan yang mengawal periklanan
  • Analisis yang dibuat oleh Forensic Lab
  • Panduan Perancangan produk OEM
  • Senarai 219 kilang yang mempunyai GMP
  • Undang-Undang kawalan dadah dan kosmetik


HARGA EBOOK MENGIKUT TARIKH:

  • 01 APRIL 2017- 02 APRIL 2017 : RM70.00
  • 03 APRIL 2017- 16 APRIL 2017 : RM90.00
  • 17 APRIL 2017- 01 MEI 2017 : RM100.00
  • 02 MEI- 15 MEI 2017 : RM120.00
  • 16 MEI- 31 MEI 2017 : RM150.00

Kalau korang berminat, Klik link dibawah untuk pembelian: 
.





You May Also Like

0 comments

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata