Promosi Tiket Wayang Murah Hanya RM8

by - April 06, 2017


Promosi Tiket Wayang Murah Hanya RM8 | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Khas untuk kaki wayang.  Golden Screen Cinemas (GSC) ada buat promosi untuk hampa. Selalnunya tiket wayang hujung minggu mahal kan. Tapi jangan risau dah, hujung minggu pun dapat tengok wayang dengan harga tiket yang sangat-sangat murah. RM8 sahaja. 

Tasha kalau nak pergi tengok wayang mesti guna kad pelajar, tu pun boleh guna hari biasa sampai pukul 5 petang ja. Lepas daripada tu harga macam biasa la.. Mahai. Nak murah tunggu orang belanja. Hahaha....


Promosi bermula dari 6 April - 30 Jun 2017
Untuk hari khamis, jumaat, sabtu
1 Tiket RM8
Limit 526 unit sehari
Bayaran melalui visa card sahaja
Beli tiket melalui web GSC atau mobile apps sahaja 
(tak boleh walk in)
Lain-lain syarat hampa baca kat bawah...






You May Also Like

0 comments

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata