Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 di The Venue Shah Alam | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Bila ramadan, ramai yang pening kepala nak makan kat mana yang best. Salah satu tempat yang tasha nak cadangkan adalah korang berbuka di The Venue Shah Alam. Tempat dia sangat-sangat selesa dan eksklusif. Korang nak buat majlis kahwin pun boleh kat situ... Tapi sekarang tasha nak cerita bab berbuka puasa dulu ye. 

Menu Gema Ramadan

The Venue Shah Alam membawa tema Gema Ramadan dengan menyajikan pelbagai masakan tradisi kampung yang sangat-sangat sedap pada harga RM63 nett untuk dewasa dan RM43 nett bagi kanak-kanak berumur 4-12 tahun.

ok, boleh start cuci mata... dan cepat-cepat booking. Nanti takut terliur masuk mimpi ja. Better korang rasa sendiri makan kat sini. Yang pasti takkan rugi. Bayaran sangat berbaloi dan dapat makan secara mewah.

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam


Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam

Buffet Ramadan 2017 | The Venue Shah Alam


Untuk Pertanyaan dan Tempahan



Untuk sebarang tempahan korang boleh la hubungi dorang dulu takut nanti tak ada tempat pulak kalau pakai serbu je. hehehe.. 

Alamat: The Venue Shah Alam, 
No. 15, Jalan 15/22, 
Seksyen 15 Shah Alam Selangor (boleh waze)

No telefon : 019-8585825

Gema Ramadan 2017


0 comments:

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata