August Born

August Born | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Eh kejap je dah nak masuk Ogos. Dan bertambahlah satu angka lagi umur tasha ni... Cepatnya masa berlalu... 

Tengah scroll kat facebook ternampak la design baju ni... Untuk anak kelahiran ogos je la... 

Ada yang nak hadiahkan kat tasha tak?? hehe..

Selain baju, design ni ada juga dicetak pada mug, casing phone, hoodies.. dan korang boleh pilih warna yang korang suka... 


August Born
The Most Difficult one to understand!
They are very smart and can get bored easily.
Known flirts but they are very loyal in true realtionships
They have a hard time sitting still.
With their childlike energy, they're forever young.
They are masters at being random.
They have an answer for everything.
They can change their mind in a second.
Lovers not fighters but they will still knock you out.
They will not take crap from anyone.

Kalau korang berminat nak beli boleh terus klik ke link ni >>> https://www.teezil.net/8

0 comments:

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata