Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky

 JOIN SEKARANG

Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky. | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Jom ramai-ramai join Giveaway ni. Untuk giveaway ni tasha juga merupakan sponsor duit raya. Raya kan sebulan. hehe... Haa.... bukan senang nak dapat duit raya daripada tasha. Cuma ikut syarat simple yang telah ditetapkan oleh penganjur je. 

Good Luck you all... :)

20 comments:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Salam kenal ..CCL new follower sni #962
http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Lea Azleeya said...

Wahhh ada giveaway lagik.. nk join jugak la..

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

sy dh join

Ninie said...

Saya baru nak cuba nasib segmen ni..hehe. Sedang menjenguk Tasha yg juga sponsor. Dari:
https://thebeautyofsplendid.blogspot.my/

lokman amirul said...

gudluck akk

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

gud luck
https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Kak Yong said...

Singgah sini

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Aiman said...

dari GA yang sama. All the best

helloaiman

Mrs Velentine said...

hai datang singgah dari GA yang sama
good luck http://msvelentine.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Kin Naz said...

Kinah singgah dari GA yang sama
http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Anum Abdullah said...

Good Luck..

http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

sHaRiNa eLyaNa said...

Salam terima kasih sebab join tasha, GA dah tamat, jom terjah peserta lain sementara sha pilih pemenang

http://www.opzzpinky.my/2017/07/peserta-ga-saya-nak-duit-raya-by.html

Anum Abdullah said...

Good luck awak..

http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Noor Maizan said...

Mai datang dari GA yang sama. All the best tau!

http://missobsesi.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky-22.html

Aiman Salleh said...

singgah dari GA yang sama
https://themaiman.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

NN Izati said...

bw dari segmen yg sama ^_^ dn follow sini ~
https://nnizati.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Siti Rohaida Yusof said...

Hai.Singgah sini dari Giveaway yang sama..All the best ye
~ Blog Kisahsidairy ~

Adelia Zahrah said...

Datang dari GA yang sama. Good luck =)

https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Cik Ash said...

Assalamualaikum... Good luck Anum.. datang dari GA sama https://cikash.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Cik Ash said...

Assalamualaikum... Good luck . datang dari GA sama https://cikash.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata