Promo Kekosongan Tempat di UA bagi Permohonan Rayuan Bagi Program Pengajian Lepasan STPM/Setaraf Sesi Akademik 2017/2018

Promo Kekosongan Tempat di UA bagi Permohonan Rayuan Bagi Program Pengajian Lepasan STPM/Setaraf Sesi Akademik 2017/2018 | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. First of all, tasha nak ucapkan tahniah kepada bakal mahasiswa/wi yang telah berjaya mendapat tawaran sambung belajar tu. 

Bagi yang tidak mendapat tawaran, masih tak terlambat untuk anda buat rayuan. Pilih kos yang kurang saingan dan anda rasa boleh bawak. Jangan pulak pakai bedal je ambik kos tu.

Ni ha ada promo kekosongan.. So, boleh la tengok dah pilih kos yang anda rasa sesuai dengan anda..




Sekiranya dah tak ada kos yang anda minat.. Jangan putus asa.. Inshaa Allah, ada rezeki yang lebih baik.. Apply semula untuk intake Feb nanti.. 

0 comments:

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata