Hadiah Mug Bergambar Untuk Kenangan


Hadiah Mug Bergambar | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Pernah tak korang pening nak nak cari hadiah yang murah tapi bermakna? Tasha selalu macam tu. Bila dah sampai birthday family, kawan-kawan atau si dia selalu tak tau nak hadiahkan apa. Nak beli barang mahal-mahal tak mampu pulak. Tapi sekarang dah tak payah pening. Hadiahkan mug yang ada gambar kenangan korang. Mesti lagi bermakna kan...

Cantik tak mug ni? Mug ni tasha tempah khas di WePrintGift. Sebelum tasha cerita macam mana nak tempah, meh tasha kenalkan korang dengan WePrintGift dulu ye.


Apa itu WePrintGift?

WePrintGift ni merupakan satu company printing atas talian. Korang dah tak payah nak pergi kedai semata nak print gambar korang tu. Tempah online ja. WePrintGift ni menawarkan lebih daripada 3000 produk untuk anda jadikan hadiah. Barang-barang semua high quality, user friendly design tools dan yang paling penting kaedah printing yang tahan lama. Jaminan 100% pulangan wang kalau hasilnya tak serupa bikin.

Barang-barang yang korang print tu bukan ja boleh boleh dijadikan sebagai hadiah, tapi korang boleh juga gunakan sebagai hiasan dalam rumah atau bilik korang. 

Sekarang kan zaman semua nak letak gambar masing-masing. Kat baju la, kat pinggan la dan yang paling famous sekali orang suka print gambar kat mug. Kalau beli kat kedai design semua sama ja kan. Kalau mug tu ada gambar kita sendiri, nama atau kata-kata kita, jadi lebih bermakna. Kalau di WePrintGift korang boleh pilih sama ada nak guna design tool yang ada dalam website WePrintGift atau design sendiri guna Adobe Photo atau Illustrator, upload then terus print.

Kenapa korang wajib tempah mug di WePrintGift?


  1. Ceramic
  2. 3.25" Diameter, 3.75" tinggi
  3. Dishwasher and Microwave safe
  4. available in 11oz
  5. Gred AA mug with premium quality
  6. fully imprinted with monogram, logo or any image on the surface
  7. available in glossy and matte type
  8. no minimum order require (MOQ)

Cara tempah Mug

  1. Pilih produk yang korang nak (mug)
  2. Create your own design. kalau dah ada design sendiri boleh terus upload.
  3. place order. Dah buat bayaran semua, korang tunggu depan pintu ja. Abang Posmen hantar la nanti bila siap.

Kalau korang tak faham lagi macam mana nak order.Boleh tekan link ni. Dia akan tunjuk step by step.


Untuk maklumat lanjut, korang boleh ke laman web tertera.





2 comments:

Azhafizah Md Nor said...

Best kah dapat hadiah mug camni

aRzMoHa said...

lepas ni nak print mug untuk cenderahati boleh rujuk sini

Post a Comment

1) Tinggalkan Jejak, Nasihat, Pandangan, Cadangan, Pengalaman, Soalan...
2) Tinggalkan juga Link Entri Anda untuk Tasha Balas kunjungan
3) Terima Kasih kerana Menjaga Tutur Kata