Showing posts with label AFFILIATE. Show all posts
Showing posts with label AFFILIATE. Show all posts

NAK JADI OWNER PRODUK KOSMETIK SENDIRI TANPA KERUGIAN RIBUAN RINGGIT?

NAK JADI OWNER PRODUK KOSMETIK SENDIRI TANPA KERUGIAN RIBUAN RINGGIT?

Semakin hari semakin ramai orang buat produk sendiri sampai jadi jutawan. Tapi tahu tak yang ramai juga kecundang dan rugi ratusan ribu ringgit?

Sebab apa? Sebab tak ada ilmu dan panduan cara nak buat produk sendiri. Ada duit, dan tiru saja orang yang buat produk. Orang tu sukses, kita yang termenung.

Susah ke Nak Buat produk Sendiri?

Ramai orang kata susah nak buat produk sendiri. Sebenarnya tak susah kalau kita ada ilmu dan panduan yang betul. Tapi tak ada sapa pun nak bantu, apa perlu buat, apa kena sediakan, macam mana nak design, apa yang boleh apa yang tak boleh, berapa harga nak letak, kat mana kilang nak buat.

Jadi sebelum korang nak buat produk sendiri dan rugi sebab tak boleh jual, baik korang dapatkan ebook ni dahulu. Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk.
  1. Penulisannya mudah difahami dan bila dah baca ebook ni:
  2. Korang akan tahu langkah-langkah nak bermula sebelum pergi ke kilang
  3. Menjimatkan wang korang dari rugi ribuan ringgit
  4. Korang tahu tentang apa yang boleh dan tak boleh dalam buat produk
  5. Mengelakkan korang dari dikenakan tindakan undang-undang
  6. Mengetahui jenis kilang-kilang yang sesuai buat produk
  7. Mengetahui dokumentasi yang biasa digunakan ketika membuat produk
  8. Membuat keputusan produk apa yang boleh dibuat dan selamat
Jadi sebelum korang nak buat produk sendiri, apa kata korang dapatkan Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk. Sebelum korang rugi ribu ribu ringgit buat produk tanpa ilmu, beli dulu ebook ni yang tak sampai RM200 pun.

Apa yang akan korang dapat bila beli Ebook Mudahnya Menjadi Owner Produk ni?

  1. Korang akan dapat Ebook panduan langkah-langkah memulakan produk sendiri dalam bentuk file PDF
  2. Korang akan dapat Template perancangan strategi bertulis dimana anda perlu PRINT dan TULIS
  3. Korang akan dapat 219 senarai Kilang OEM terkini yang berdaftar dengan KKM
  4. Korang akan dapat Ebook Undang-Undang Kawalan Dadah dan Kosmetik 1984 dalam bentuk PDF

Harga ebook ni hanya RM100 tapi akan naik harga kepada harga asal iaitu RM150 pada bila-bila masa. Siapa-siapa yang pantas bertindak, dapat harga yang sangat murah dengan ilmu yang ada.

Kalau korang berminat, Klik link dibawah untuk pembelian: 
.

ISI KANDUNGAN EBOOK:

  • Kata penulis ebook
  • Apa yang saya perlu tahu sebelum menjadi owner produk?
  • Untuk pembeli ebook
  • Statistik berkaitan produk
  • Kenapa saya perlu menjual dan menjadi ejen produk orang lain?
  • Selepas saya tahu menjual dan menjadi ejen produk orang lain, apa yang saya perlu tahu dan buat?
  • Apa yang saya perlu buat sekarang? Saya dah bersedia untuk membuat produk sendiri.
  • Apa langkah-langkah untuk saya mulakan bila saya sudah bersedia?
  • Apa itu produk oem?
  • Kenapa saya perlu memilih produk oem?
  • Bagaimana saya nak tahu kilang oem yang bagus?
  • Apakah jenis produk yang boleh saya buat?
  • Apakah produk kosmetik dan kesihatan yang biasa dibuat?
  • Produk apa yang ada permintaan?
  • Produk semua dah ada dan kebanyakkan sama, macam mana saya nak jual?
  • Boleh tak saya nak buat produk homemade?
  • Apabila saya nak buat produk, ada apa-apa perkara atau dokumentasi yang saya perlu tahu?
  • Apakah langkah-langkah yang saya perlu buat bila saya dah selesaikan perkara asas dan memahami beberapa istilah dalam pembuatan produk?
  • Bagaimana saya nak cari idea buat design produk?
  • Bagaimana untuk memilih botol dan pembungkusan?
  • Bagaimana tetapkan harga produk?
  • Apakah startegi menjadikan produk sentiasa orang beli?
  • Bagaimana cara pemasaran produk?
  • Dimana perlu iklankan produk?
  • Perlu atau tidak saya mempunyai office sebagai permulaan?
  • Adakah saya memerlukan staff untuk uruskan perniagaan produk saya?
  • Ada tak sistem yang digunakan untuk permudahkan perniagaan produk?
  • Apa soalan yang kerap ditanya pelanggan dan perlu bersedia?
  • Ada tak sistem kod keselamatan produk?
  • Kenapa perlu masuk expo antarabangsa?
  • Apa web info berkaitan produk kosmetik dan kesihatan?
  • Jawab 3 soalan ini dahulu sebelum anda nak buat produk
  • Nasihat dari beberapa owner produk
  • Jika saya buat kesalahan, apa tindakan yang saya kena?
  • Kata penggunaan yang dilarang
  • Perkara yang tidak boleh diiklankan
  • Badan yang mengawal periklanan
  • Analisis yang dibuat oleh Forensic Lab
  • Panduan Perancangan produk OEM
  • Senarai 219 kilang yang mempunyai GMP
  • Undang-Undang kawalan dadah dan kosmetik


HARGA EBOOK MENGIKUT TARIKH:

  • 01 APRIL 2017- 02 APRIL 2017 : RM70.00
  • 03 APRIL 2017- 16 APRIL 2017 : RM90.00
  • 17 APRIL 2017- 01 MEI 2017 : RM100.00
  • 02 MEI- 15 MEI 2017 : RM120.00
  • 16 MEI- 31 MEI 2017 : RM150.00

Kalau korang berminat, Klik link dibawah untuk pembelian: 
.





Contest Duit Raya RM2,199 Hidup Menakjubkan x Oh! Pilihanku

hidup menakjubkan

Hidup Menakjubkan | Hidup Menakjubkan adalah program coaching 28 hari yang akan mengajarkan kunci luar biasa yang akan membantu mendapatkan transformasi yang hebat dalam hidup anda. Program Hidup menakjubkan ini merupakan hasil kerjasama Hidup Menakjubkan dengan Oh Pilihanku

Setiap orang mempunyai impian dari pelbagai aspek sama ada perhubungan, kekayaan, kesihatan, kerjaya dan sebagainya. Tetapi anda was-was dan anggap impian tu sekadar impian. Terlalu tinggi impian anda tu. Mustahil nak capai. Percaya tak kalau saya katakan ada program yang mampu coaching anda untuk capai semua impian tu? Dengan coaching selama 28 hari anda anda akan diajar cara untuk ubah impian anda menjadi kenyataan.

Apa itu Program Hidup Menakjubkan?

Program Hidup Menakjubkan mempunyai 28 modul beserta 1 modul bonus. Dan anda akan diajar untuk melakukan 1 modul 1 hari selama 28 hari. Dan selepas itu anda dapat rasakan perubahan yang berlaku dalam kehidupan anda. Satu per satu pintu impian akan mula terbuka.

Program ini menekankan dengan kuasa kesyukuran anda mampu mendapatkan segala yang anda inginkan. Apa yang bestnya pasal program ini adalah teknik yang dikemukakan oleh Rhonda Byrne salah seorang guru Laws of Attraction dalam buku The Magic akan diaplikasikan dalam kehidupan seharian dan ianya berlandaskan syariat Islam.

Perkataan ajaib yang sering diungkapkan dalam program ini adalah”Terima Kasih, terima kasih, terima kasih”. Ia adalah bukti kesyukuran kita terhadap semua benda yang berlaku pada kita.
Jangan risau anda akan di coaching sehingga anda mampu mengusai modul-modul tersebut. Jika anda ada masalah pada mana-mana modul, anda boleh ja email kerana program ini mempunyai unlimited e-mail coaching.

Cuba anda bayang dan list apa impian anda?

Nak rumah besar?
Nak kereta apa?
Pendapat bulanan berapa?
Nak bawak family bercuti di mana?
Kehidupan yang hebat?
Keluarga yang hebat?


Anda nak impian anda tercapai, tapi anda tidak tahu dari mana nak mula??? Serta Program Hidup Menakjubkan sekarang dengan Diskaun Hari Raya 74% OFF. 

Dengan hanya RM150 anda dah boleh sertai Program Hidup Menakjubkan.

kod kupon Diskaun Hari Raya 74% OFF 
 “HM15" 

>>Klik banner di bawah untuk sertai  sekarang<<


Apa yang didapati dengan program Hidup Menakjubkan?

  1. 33 x Audio File coaching Hidup Menakjubkan
  2. Transcript/E-Book Hidup Menakjubkan
  3. Unlimited Email Transformasi Hidup bersama coach Hidup Menakjubkan
  4. Akses eksklusif group VVIP Facebok Hidup Menakjubkan
  5. Toolkit Law of Attraction Hidup Menakjubkan
  6. Toolkit Life Planner Hidup Menakjubkan
  7. Toolkit Planner Matlamat Hidup Menakjubkan
  8. Toolkit Financial Planner Hidup Menakjubkan

Menang Duit Raya RM600!


Syarat untuk sertai Duit Raya RM600
  1. Mesti sertai Program Coaching Hidup Menakjubkan
  2. Aplikasikan teknik yang dipelajari 
  3. Kongsikan kisah tranformasi anda di Facebook dengan menggunakan #HidupMenakjubkan
  4. Kisah yang mendapat banyak share berpeluang memenangi hadiah wang tunai RM600.
  5. Pertandingan RM600 Hidup Menakjubkan akan diadakan sehingga 20 Julai 2016.
Nak sebuah kehidupan yang menakjubkan bukanlah suatu yang mustahil jika anda berdiri di atas paksi yang betul. Yang penting positif dan bersyukur. 

"Terima kasih, Terima kasih, Terima kasih "




Servis Sewa Fanpage Murah




SERVIS SEWA FANPAGE KEPADA PENIAGA ONLINE DENGAN HARGA PROMOSI

KELEBIHAN MENJADI ADMIN DI TashaQisha.CoM

  1.  Boleh Post apa saja PRODUK (Kecantikan, kesihatan, kurus, pakaian)
  2.  Post tiada had dan post berjadual dibenarkan.
  3.  Boleh tag,share post dari fanpage sendiri.
  4.  Jarak masa antara post 10minit, 20minit, 30minit
  5.  Page TashaQisha.CoM terhad untuk 8 Admin sahaja
  6. Page TashaQisha.CoM mempunyai lebih 12k++ likers. Peluang untuk meningkatkan jualan adalah tinggi.
  7. Boleh invite rakan-rakan untuk like page.

PERKARA YANG DILARANG

  1. Tidak dibenarkan mengubah Gambar,Cover page dan info Fanpage.
  2. Tidak boleh menjual produk yang sama dengan Owner fanpage (DExandra & Vit C Powder Nlee Beauty)
  3. Admin tidak dibenarkan menggunakan inbox Page yg disewa tanpa kebenaran dengn membuka atau membalas mesej.
  4. sebarang post yang berunsur fitnah, lucah, politik terlampau dan perkauman akan dipadam serta merta tanpa sebarang Amaran Oleh Owner Fanpage.
  5. Pin Post tdk dibenarkan
  6. Sebarang perisian Autopost tidak dibenarkan (cth: Hootsuite dan lain2) 
Sekiranya berminat anda boleh PM tasha di facebook atau page TashaQisha.CoM 





CouponBelanja Photo Contest


CouponBelanja Photo Contest. Hari tu tasha ada kongsi bagaimana cara untuk menggunakan CouponBelanja versi mobile. Untuk hari ni tasha ada berita baik dimana CouponBelanja telah membuat satu photo contest. Syarat yang dikenakan sangat simple. Orang yang tidak mempunyai blog pun boleh join sebab penyertaan bagi contest ini hanya menggunakan Facebook.

Syarat CouponBelanja Photo Contest

1. Warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas.
2. Daftar sebagai ahli CouponBelanja di http://www.couponbelanja.com/registration/photo-contest
3. Jawab soalan di bahagian komen setiap gambar contest di Facebook CouponBelanja  (https://www.facebook.com/couponbelanja/)
4. Berpeluang tinggi untuk menang apabila share gambar di Laman sosial yang lain.

Kriteria untuk menang CouponBelanja Photo Contest

1. Setiap jawapan yang betul akan mendapat 10 point.
2. setiap kali share akan dapat 5 point bonus.
3. Gunakan #photocontest apabila anda share gambar tersebut.
4. Peserta yang mempunyai point tertinggi akan menang.
5. 3 pemenang yang dicari. Mungkin anda salah seorangnya..

Hadiah CouponBelanja Photo Contest

RM75 Gift Card From Zalora Malaysia

Lepas tu boleh la shopping di Zalora ^^

Tarikh penting

Anda masih lagi boleh join Contest ini. Ianya akan tamat pada esok hari iaitu 22 Mac 2016. 
Tarikh untuk umum pemenang pula adalah 24 Mac 2016.

Jadi jom ramai-ramai rebut peluang keemasan ini...












Bagaimana Cara Untuk Menggunakan CouponBelanja Versi Mobile?

Bagaimana Cara Untuk Menggunakan CouponBelanja Versi Mobile? Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Apa yang ingin tasha kongsikan hari ini adalah sesuatu yang sangat menarik buat anda yang gemar shopping online. Bila shopping ni benda pertama yang dicari mestilah barang yang mempunyai diskaun kan. Disini tasha ingin kongsikan beberapa cara mudah untuk mendapatkan kupon diskaun dari CouponBelanja hanya dengan menggunakan smartphone sahaja. 

Cara Menggunakan CouponBelanja Dengan Menggunakan Smartphone


1. Layari laman web m.couponbelanja.com 
2. Gunakan butang Search disebelah kanan untuk mencari kupon dengan mudah.
 - Di butang search anda boleh taip apa sahaja yang ingin anda cari: Lazada Malaysia, Zalora Malaysia, amazon dan jenama barangan lain. 
3. Untuk bahagian Featured Coupun yang berada di bahagian atas laman web pula anda boleh lihat kupon yang tengah hangat pada ketika itu. 
4. Untuk butang Stores ini mempunyai senarai laman Shopping online yang menjadi pilihan ramai. 

Stores and Categories CouponBelanja

Untuk memudahkan lagi carian kupon tersebut anda boleh menggunakan butang Stores ataupun Categories yang terdapat dibahagian bawah laman web. Di bahagian Stores terdapat beberapa pilihan laman shopping antaranya Lazada, Zalora, Sephora, Expedia, Reebonz dan pelbagai pilihan laman shopping yang menjadi pilihan anda. 

 


Di bahagian categories ia akan memudahkan untuk mencari barang anda. Misalnya pakaian, jam tangan, buku, barang elektronik, kasut, minyak wangi dan pelbagai lagi. Sekiranya anda tahu barang apa yang ingin dicari penggunaan butang ini sangatlah berkesan. 

Popular Coupon akan membantu anda untuk memilih kupon yang menjadi pilihan ramai. Biasanya kupon yang menjadi pilihan ramai adalah kupon yang mempunyai nilai diskaun yang agak tinggi. betul tak?

Di Groupon Malaysia terdapat lebih 60 laman shopping yang menarik. Disitu ada boleh lihat kupon yang terbaru dan terhangat pada masa itu. 

Pilih lah kupon pilihan anda. Diingatkan setiap kupon mempunyai tarikh luput. Anda perlu menggunakan code kupon yang diberi sekiranya ingin menikmati harga diskaun.

Walaupun budget rendah, anda masih mampu menggunakan barangan berjenama dengan hanya  berbelanja di CouponBelanja. Pastinya jimat dan barang yang anda beli mempunyai kualiti yang lebih baik. 

See that's how easy it is to use CouponBelanja!






Contest Review Lynk.My 2015

Jom join Contest Review Lynk.My 2015 . Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Hari ini terasa nak join contest. Punya la banyak contest sekarang ni yang tertarik menarik. Sampailah tasha tertarik dengan contest yang dianjurkan oleh Lynk.my . Hadiah yang ditawarkan pun sangat lumayan dan berbaloi. 

Contest Review Lynk.My 2015

Dengan contest Review Lynk.My 2015 macam ni la kita dapat memantapkan teknik penulisan dan teknik SEO. Contest Review Lynk.My 2015 berlangsung 27 Oktober 2015 sehingga 27 Disember 2015. Jadi masih ada peluang untuk rebut wang tunai yang bernilai RM4000. Banyak tu!!! Dan untuk 50 penyertaan terawal layak menerima Gajet Khas daripada ikedaikami.com.

Macam mana Nak Join Contest Lynk.my 2015?

1. Kena ada akaun lynk.my
2. Masuk ke Link ini
3. Review Lynk.my dan masukkan hadiah dan kategori penyertaan mengenai contest review lynk.my 2015.
4. Hantar link penyertaan ke contest@lynk.my dengan format yang betul.

Untuk contest ini anda bebas menulis dalam bahasa melayu atau bahasa inggeris tanpa had patah perkataan. Janji jangan ada unsur plagiarism ....

Apa itu Lynk.my? 

Lynk.my merupakan laman web yang dapat menyingkatkan url blog atau entri dan link tersebut boleh menjana pendapatan blogger. Url blog tasha yang telah dipendekkan oleh Lynk.my adalah http://lynk.my/GSP . Link url kita boleh kongsikan dimana-mana sahaja sama ada di blog, Facebook, twitter dan pelbagai media sosial yang lain. 

Tawaran Istimewa Untuk Pengiklan Lynk.my

Para pengiklan juga boleh mengiklankan dengan harga yang rendah, berpatutan dan berbaloi. Pendaftaran adalah PERCUMA. Hanya keluarkan modal serendah RM10 sahaja, para pengiklan mampu iklan pelbagai jenis produk, servis dan lain-lain yang ingin diiklankan.

Bagaimana Lynk.my membuat pembayaran?


1. Jumlah didalam akaun lynk anda
3. Pilihan Akaun Bank yang Anda Gunakan
4. Masukkan Jumlah Yang ingin Dikeluarkan
5. Tekan "Request Withdraw" untuk proses Pengeluaran dan permintaan anda akan pending untuk pengesahan pihak lynk

** Proses pengeluaran memakan masa sekurangnya 14 hari waktu bekerja.sebagai contoh sekiranya anda membuat request withdraw pada 28 hb.Ia akan diproses selepas 28 hb iaitu bermula pada hari bekerja.

Senarai Hadiah Contest Review Lynk.My 2015 Mengikut Kategori

Semua hadiah adalah dalam bentuk wang ringgit Malaysia yang akan dimasukkan terus ke akaun pemenang. ( No akaun dan bank pemenang perlu diisi ketika mendaftar di lynk.my )

TOP lynkUNDI

Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100


TOP SEO 

Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100


TOP CREATIVE

Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200


· Giveaway penyertaan ( sponsored by ikedaikami )

50 penyertaan terawal layak menerima Gajet Khas daripada ikedaikami.com


Klik Gambar untuk undi Tasha ^^