Showing posts with label Contest. Show all posts
Showing posts with label Contest. Show all posts

Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky

 JOIN SEKARANG

Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky. | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Jom ramai-ramai join Giveaway ni. Untuk giveaway ni tasha juga merupakan sponsor duit raya. Raya kan sebulan. hehe... Haa.... bukan senang nak dapat duit raya daripada tasha. Cuma ikut syarat simple yang telah ditetapkan oleh penganjur je. 

Good Luck you all... :)

Pharmaton® Memberi Ganjaran Terhadap Pencapaian Anda


Pharmaton® Memberi Ganjaran Terhadap Pencapaian Anda
| Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Setiap orang mesti ada azam masing-masing kan. Boleh dilihat ramai sangat nak kurus, nak cantik, nak berjaya.. Dan semestinya setiap azam tu merupakan sesuatu perubahan ke arah yang lebih baik. Tapi, kalau tak kuat semangat, azam tu sekadar dimulut ja la.. sia-sia. 

Untuk capai semua azam tu, hati kena kental. Sebab tu Pharmaton nak bagi ganjaran kepada sesiapa yang bersemangat untuk capai azam masing-masing. 


Kempen Ganjaran Pencapaian Anda


Pharmaton telah memperkenalkan kempen "Ganjaran Pencapaian Anda" (Reward Your Achievement) yang bertujuan untuk menggalakkan rakyat Malaysia untuk mengimbau pencapaian mereka pada tahun 2016 dan meraikan usaha keras yang diberikan, di samping memberi rangsangan agar mereka dapat memenuhi azam bagi tahun berikutnya.


“Kami di Pharmaton® benar-benar memahami kepentingan untuk mengiktiraf pencapaian rakyat Malaysia yang telah berusaha keras sama ada dalam kerjaya profesional, perkembangan diri atau membina hubungan yang bermakna. Kami amat teruja untuk melancarkan inisiatif baharu yang menggabungkan cita-cita yang dimiliki Pharmaton®- menggalakkan peningkatan diri dengan mengambil tanggungjawab terhadap kehidupan dan kesejahtera an diri mereka. Pharmaton® hadir dan bersedia untuk bersama anda dalam mendepani cab aran hidup yang mendatang,” kata Cik Carmenza Alarcon, Ketua Penjagaan Kesihatan Pengguna Malaysia/Singapura, Sanofi-aventis (Malaysia) Sdn Bhd.


15 orang rakyat Malaysia akan ditaja Pharmaton ® dalam mencapai matlamat tahun 2017 mereka. Pemenang terpilih ini akan diberi pilihan untuk memilih bidang yang ingin dicapai daripada empat teras yang berkaitan – kesihatan, pembangunan diri, memanjakan diri serta mengembara. 


Bukan setakat itu, SALAH SEORANG daripada 15 pemenang ini akan berpeluang memenangi pengalaman memasak istimewa bersama chef selebriti dan duta jenama Pharmaton ® , Sherson Lian yang mana beliau akan mengajar penyediaan hidangan khas berdasarkan teras utama yang dipilih peserta. 

Sherson Lian, yang dinamik, berjaya dan penuh bertenaga yang juga merupakan personfikasi sempurna seorang pengguna Pharmaton ® , komited untuk mengambil bahagian dalam kempen ini.

“Sebagai seorang chef, perancangan yang rapi, ketepatan dan fokus amat diperlukan. Sepanjang kerjaya saya, didapati bahawa adalah penting untuk meletakkan azam yang boleh dicapai pada setiap tahun dan berusaha untuk merealisasikannya. Sering kali kita lupa untuk meraikan kejayaan yang dicapai dan disebabkan itu, Pharmaton® ingin memberi ganjaran terhadap pencapaian anda bersama anda. Saya amat berbesar hati dan teruja untuk menjadi sebahagian daripada inisiatif bermakna ini,” kata chef selebriti, Sherson Lian. 

Untuk menyertai peraduan “Ganjaran Pencapaian Anda”

1. Dapatkan borang penyertaan di outlet yang menjual pharmaton
2. Isi borang dan kongsikan mengapa anda patut menang... (dalam 30 patah perkataan atau kurang)
3. kemudian boleh menghantar borang peraduan yang lengkap ke dalam sebuah kotak pungutan 

atau

menerusi Whatsapp di talian 017 235 2960. 




Pencapaian yang paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang! Untuk lebih maklumat, sila lawat www.pharmaton.com.my

Mengenai Pharmaton ®

Dengan sejarah selama lebih 50 tahun, Pharmaton ® merupakan jenama multivitamin dewasa No. 1 di Malaysia. Kapsul/caplet makanan tambahan semua dalam satu yang menggunakan formulasi Swiss itu mengandungi vitamin dan mineral penting, di samping Ekstrak Ginseng G115® piawai.

Aspek kualiti dan keselamatan Ekstrak Ginseng G115® piawai telah diuji dan dikaji dengan teliti menerusi lebih 30 kajian klinikal. Menerusi penstandardan yang ketat, Pharmaton ® memastikan setiap kapsul/caplet mengandungi kuantiti ramuan yang tepat dan sama. Gabungan Ekstrak Ginseng G115® dan multivitamin serta mineral penting diuji secara klinikal untuk mempertingkatkan tenaga dan mengurangkan keletihan dengan pengambilan 1 kapsul sehari.


KOREAN BEAUTY SHOP | ALTHEA TURNS ONE!!!


KOREAN BEAUTY SHOP | ALTHEA TURNs ONE!!! Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Happy Birthday Althea Korea yang pertama pada hari ini iaitu 20 Julai. Yeay!!! Excited bila first time dapat shopping di Althea. Rambang mata jugak nak pilih. Macam-macam ada.. Daripada skincare, makeup,hair and body care pun ada. Nak jenama apa?? semua ada.. cari ja dalam tu. 

Althea? Apa tu?

Actually, Althea ni merupakan laman web yang menjual pelbagai barangan kecantikan dari korea. Set penjagaan diri dari hujung kaki sehingga hujung kepala. Pos direct dari korea tau dan harga yang ditawarkan jugak amat berbaloi dan murah. 

Bukan tak tahu dah la pos dari Korea, shipping of course la mahal kan. so, untuk pembelian bernilai RM150 ke atas kos postage adalah percuma. Jadi anda tak perlu risau kalau shopping banyak-banyak lebih RM150 tak ada kos shipping. Bayar harga barang ja. Dia hantar sampai depan rumah. 

Let's celebrate Althea's first birthday

Sempena Birthday dari 20th - 31st July 2016 Althea ada nak bagi special gift dan contest.

1.Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit



For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.

2.Free Goodies for first 1,500 shoppers


Full size beauty products. While stocks last. 

3.Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!


Pick 3 top sellers product. Rebate will be credited into your account. 
Use the credit on next purchase!

4. #AltheaTurns1 Instagram Contest


- Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as 

Grand Prize x 1 Winner
Macbook Air + Ipad Air 2

2nd Prize x 2 Winner
iPhone 6S / Samsung Galaxy S6 Edge

3rd Prize x 1 Winner
Canon EOS m10 selfie camera

4th Prize x 3 Winner
Althea Shopping Credits $300

5th prize x 10 Winner
Althea Beauty Box worth $100
Consolation Prizes x 30 Winner
Althea Shopping Credits $10

- Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.

- Contest starts from 20th July - 15th August, 2016.


Website: my.althea.kr
Facebook: Althea Malaysia
Instagram: @altheakorea

Raya Lucky Draw Contest BEG LOUIS VUITTON bernilai RM6000


Raya Lucky Draw Contest daripada  Dexandra Perfume 

PROMOSI RAYA!!

Yang belum cuba , cuba dulu.. dari 6 june sampai 10 julai ni DEXANDRA buat jualan sempena bulan ramadhan dan puasa.

Dan lagi best, dexandra buat cabutan bertuah tau.. 10 pemenang dapat duit raya RM200 & 2 BOTTLE DEXANDRA. dan pemenang utama dapat BEG LOUIS VUITTON bernilai RM6000..

BELI & BERPELUANG MENANG..best ke best? best lah kan..
Tempoh Penyertaan : 1 - 30 June 2016


Cara untuk menyertai Raya Lucky Draw Contest daripada  Dexandra Perfume 


Promosi Raya Dexandra 1 botol jatuh harga RM55??


Ok, dengan ini, De'Xandra telah 'JATUHKAN' harga daripada RM65 sebotol kepada RM55 SEBOTOL KALAU KORANG BELI 2 BOTOL KE ATAS! Klau beli sebotol, harga menjadi RM60.. Tp buat apa beli sebotol, alang-alang beli lah 2 botol terus, JIMAT GILERR KOT.. tak beli sekarang, CONFIRM rugi lepas nie.. CONFIRM !

Untuk order boleh Whatsapp Tasha 013635165


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini

CouponBelanja Photo Contest


CouponBelanja Photo Contest. Hari tu tasha ada kongsi bagaimana cara untuk menggunakan CouponBelanja versi mobile. Untuk hari ni tasha ada berita baik dimana CouponBelanja telah membuat satu photo contest. Syarat yang dikenakan sangat simple. Orang yang tidak mempunyai blog pun boleh join sebab penyertaan bagi contest ini hanya menggunakan Facebook.

Syarat CouponBelanja Photo Contest

1. Warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas.
2. Daftar sebagai ahli CouponBelanja di http://www.couponbelanja.com/registration/photo-contest
3. Jawab soalan di bahagian komen setiap gambar contest di Facebook CouponBelanja  (https://www.facebook.com/couponbelanja/)
4. Berpeluang tinggi untuk menang apabila share gambar di Laman sosial yang lain.

Kriteria untuk menang CouponBelanja Photo Contest

1. Setiap jawapan yang betul akan mendapat 10 point.
2. setiap kali share akan dapat 5 point bonus.
3. Gunakan #photocontest apabila anda share gambar tersebut.
4. Peserta yang mempunyai point tertinggi akan menang.
5. 3 pemenang yang dicari. Mungkin anda salah seorangnya..

Hadiah CouponBelanja Photo Contest

RM75 Gift Card From Zalora Malaysia

Lepas tu boleh la shopping di Zalora ^^

Tarikh penting

Anda masih lagi boleh join Contest ini. Ianya akan tamat pada esok hari iaitu 22 Mac 2016. 
Tarikh untuk umum pemenang pula adalah 24 Mac 2016.

Jadi jom ramai-ramai rebut peluang keemasan ini...












Contest Review Lynk.My 2015

Jom join Contest Review Lynk.My 2015 . Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Hari ini terasa nak join contest. Punya la banyak contest sekarang ni yang tertarik menarik. Sampailah tasha tertarik dengan contest yang dianjurkan oleh Lynk.my . Hadiah yang ditawarkan pun sangat lumayan dan berbaloi. 

Contest Review Lynk.My 2015

Dengan contest Review Lynk.My 2015 macam ni la kita dapat memantapkan teknik penulisan dan teknik SEO. Contest Review Lynk.My 2015 berlangsung 27 Oktober 2015 sehingga 27 Disember 2015. Jadi masih ada peluang untuk rebut wang tunai yang bernilai RM4000. Banyak tu!!! Dan untuk 50 penyertaan terawal layak menerima Gajet Khas daripada ikedaikami.com.

Macam mana Nak Join Contest Lynk.my 2015?

1. Kena ada akaun lynk.my
2. Masuk ke Link ini
3. Review Lynk.my dan masukkan hadiah dan kategori penyertaan mengenai contest review lynk.my 2015.
4. Hantar link penyertaan ke contest@lynk.my dengan format yang betul.

Untuk contest ini anda bebas menulis dalam bahasa melayu atau bahasa inggeris tanpa had patah perkataan. Janji jangan ada unsur plagiarism ....

Apa itu Lynk.my? 

Lynk.my merupakan laman web yang dapat menyingkatkan url blog atau entri dan link tersebut boleh menjana pendapatan blogger. Url blog tasha yang telah dipendekkan oleh Lynk.my adalah http://lynk.my/GSP . Link url kita boleh kongsikan dimana-mana sahaja sama ada di blog, Facebook, twitter dan pelbagai media sosial yang lain. 

Tawaran Istimewa Untuk Pengiklan Lynk.my

Para pengiklan juga boleh mengiklankan dengan harga yang rendah, berpatutan dan berbaloi. Pendaftaran adalah PERCUMA. Hanya keluarkan modal serendah RM10 sahaja, para pengiklan mampu iklan pelbagai jenis produk, servis dan lain-lain yang ingin diiklankan.

Bagaimana Lynk.my membuat pembayaran?


1. Jumlah didalam akaun lynk anda
3. Pilihan Akaun Bank yang Anda Gunakan
4. Masukkan Jumlah Yang ingin Dikeluarkan
5. Tekan "Request Withdraw" untuk proses Pengeluaran dan permintaan anda akan pending untuk pengesahan pihak lynk

** Proses pengeluaran memakan masa sekurangnya 14 hari waktu bekerja.sebagai contoh sekiranya anda membuat request withdraw pada 28 hb.Ia akan diproses selepas 28 hb iaitu bermula pada hari bekerja.

Senarai Hadiah Contest Review Lynk.My 2015 Mengikut Kategori

Semua hadiah adalah dalam bentuk wang ringgit Malaysia yang akan dimasukkan terus ke akaun pemenang. ( No akaun dan bank pemenang perlu diisi ketika mendaftar di lynk.my )

TOP lynkUNDI

Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100


TOP SEO 

Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100


TOP CREATIVE

Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200


· Giveaway penyertaan ( sponsored by ikedaikami )

50 penyertaan terawal layak menerima Gajet Khas daripada ikedaikami.com


Klik Gambar untuk undi Tasha ^^




Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Telekung Reehans Pilihan Muslimah - Merupakan telekung yang direka khas sesuai dengan wanita muslimah moden. Bagi memenuhi tuntutan Islam dalam menutup aurat ketika solat, telekung ini tidak jarang dan tidak menampakkan susuk badan. Telekung yang mudah disarung, tidak panas dan selesa pastinya menjadi pilihan utama. Jadi dengan terciptanya Telekung Reehans, pasti ianya memenuhi citarasa pengguna.

Sebagai seorang yang beragama Islam, menutup aurat merupakan perkara wajib tidak kira walau dimanapun kita berada sama ada keluar berjalan-jalan, dengan bukan mahram dan juga ketika solat. Tahu tak menutup aurat merupakan salah satu syarat sah solat seseorang? Ya, sekiranya tidak menutup aurat ketika solat, maka batallah solat kita. 
Allah swt telah berfirman dalam surah al-A’raf ayat 31, bermaksud: ”Wahai anak Adam, pakailah pakaianmu yang indah pada setiap kali (memasuki) masjid...”.

Terdapat tiga jenis koleksi Telekung Reehans iaitu Reehans Balqis, Reehans Nur, dan Reehans Rania. Telekung Reehans merupakan telekung one piece. Hanya perlu sarung sahaja, tak perlu lagi untuk menyarung kain untuk menutup bahagian kaki.


Koleksi Telekung Reehans Pilihan Muslimah


Telekung Reehans Balqis


Reehans Balqis merupakan telekung yang bercorak. Telekung ini menggunakan fabrik English Cotton yang berkualiti tinggi dimana Reehans Balqis selesa dipakai, lembut, dan tidak panas. 

Reehans balqis mempunyai 24 jenis corak berbunga-bunga dengan pelbagai warna yang menarik. Antaranya adalah Balqis in Flower White with Light Blue, Balqis in Flower Pink White, Balqis in Flower Pearl Blue, Balqis in Flower Sweet Light Pink, Balqis in Flower Sweet Purple dan macam-macam lagi. (Boleh Lihat Sini)

Reehans Balqis mempunyai dua saiz iaitu M (sesuai untuk individu dengan ketinggian 140cm- 160 cm) dan L (sesuai untuk individu dengan ketinggian 150cm - 175cm)

Harga bagi Reehans Balqis adalah RM 190.00 sahaja. 

Telekung Reehans Nur


Reehans Nur merupakan telekung plain yang mempunyai ropol di bawah dengan menggunakan fabrik Italian Velentro yang berkualiti tinggi dimana selesa dipakai, lembut, dan tidak panas.  

Reehans Nur mempunyai 7 warna pilihan. Antaranya adalah Dusty Pink, Grey, Light White, Mint Blue, Purple Violet, Vanilla Cream, dan Green Ocean.  (Boleh Lihat Sini)

Harga bagi Reehans Nur adalah antara RM 200.00 - RM 230.00 sahaja. 

Telekung Reehans Rania


Reehans Rania merupakan telekung plain yang tidak mempunyai ropol di bawah dengan menggunakan fabrik Italian Velentro yang berkualiti tinggi dimana selesa dipakai, lembut, dan tidak panas.  

Reehans Rania mempunyai 2 warna pilihan iaitu Dusty Pink dan Vanila Cream. (Boleh Lihat Sini)

Harga bagi Reehans Rania adalah antara RM 240.00 sahaja. 

Info Lanjut dan Tempahan

814-B, LORONG TUNKU MOHAMAD,
JALAN PERSIARAN SULTAN ABDUL HAMID,
05050 ALOR SETAR, KEDAH, MALAYSIA.
WhatsApp/Tel: +6011-14481591
Email: reehanstelekung@gmail.com
Facebook: Reehans Telekung
Website: www.reehans.com

Telekung ini merupakan inovasi pertama buat muslimah yang menginginkan Pakaian Solat yang Pratikal, Selesa dan Diyakini. Sesuai dengan tagline Telekung Reehans.
"Ibadah Selesa, In Sha Allah Hidup Ceria"

Kesemua koleksi Telekung Reehans ini sesuai untuk kegunaan harian, hadiah perkahwinan, hadiah pertunangan, hadiah hari jadi, hadiah hari wanita dan hadiah hari ibu.