Showing posts with label Cuti Umum. Show all posts
Showing posts with label Cuti Umum. Show all posts

Bye 2017, Welcome 2018!


Bye 2017, Welcome 2018! | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Akhirnya tirai 2017 telah pun berlabuh. Kini bermulalah kehidupan yang baru bagi tahun 2018. And.... Happy New Year Guys... 

Tahun 2018 ni juga merupakan tahun yang akan mengubah life tasha. In Shaa Allah dalam beberapa hari lagi tasha akan tamat pengajian di UPSI dan akan mula melangkah ke alam pekerjaan pula. Serius, macam-macam dalam fikiran sekarang ni. Sekarang ni slowly plan perancangan masa depan. Terutamanya perkara yang melibatkan kerjaya. Nak kerja apa? Kat mana? Boleh ke survuve sorang-sorang nanti? Ermm, risau pun ada..

Tapi, apa yang penting sekarang yang perlu tasha hadap sekarang adalah FYP dan FINAL EXAM. Wish Me Luck... 


Selamat Hari Pekerja


Selamat Hari Pekerja | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Sempena 1 Mei 2017, Tasha ingin mengucapkan selamat hari pekerja kepada semua yang bekerja mencari rezeki masing-masing. Tak kisah la korang kerja apa. Asalkan kerja tu mendatangkan rezeki yang halal. 

Doa Mohon Rezeki Halal

kredit : google.com

Tasha nak share dengan korang doa untuk diberi rezeki yang baik dan halal. Semoga bermanfaat ye.


Halal is a must, not just only what we eat, but also what we wear and what we love.