Showing posts with label Dexandra Perfume. Show all posts
Showing posts with label Dexandra Perfume. Show all posts

Raya Lucky Draw Contest BEG LOUIS VUITTON bernilai RM6000


Raya Lucky Draw Contest daripada  Dexandra Perfume 

PROMOSI RAYA!!

Yang belum cuba , cuba dulu.. dari 6 june sampai 10 julai ni DEXANDRA buat jualan sempena bulan ramadhan dan puasa.

Dan lagi best, dexandra buat cabutan bertuah tau.. 10 pemenang dapat duit raya RM200 & 2 BOTTLE DEXANDRA. dan pemenang utama dapat BEG LOUIS VUITTON bernilai RM6000..

BELI & BERPELUANG MENANG..best ke best? best lah kan..
Tempoh Penyertaan : 1 - 30 June 2016


Cara untuk menyertai Raya Lucky Draw Contest daripada  Dexandra Perfume 


Promosi Raya Dexandra 1 botol jatuh harga RM55??


Ok, dengan ini, De'Xandra telah 'JATUHKAN' harga daripada RM65 sebotol kepada RM55 SEBOTOL KALAU KORANG BELI 2 BOTOL KE ATAS! Klau beli sebotol, harga menjadi RM60.. Tp buat apa beli sebotol, alang-alang beli lah 2 botol terus, JIMAT GILERR KOT.. tak beli sekarang, CONFIRM rugi lepas nie.. CONFIRM !

Untuk order boleh Whatsapp Tasha 013635165


Dexandra Versace Bright Crystal For Her


Dexandra Versace Bright Crystal For Her | It Delightfull Scent. Antara wangian yang dicari-cari oleh ramai ladies. Sebabnya, aroma perfume ini sangat Gorgeous, Soft, and Pleasant. Tone wangiannya memang Light and Easy, aroma yang sangat tenang as Crystal Water tetap menyerlahkn aura Elegant, Classy, Feminine, Happy and Romantic. Antara wangian yg sesuai dipakai from youth to middle women . A very safe scent for office wear..

Kategori Versace Bright Crystal:

[Fresh Floral] Pada awalnya ada bau fresh, breezy and airy. Selepas beberapa minit barulah kecantikan aroma yang tersembunyi sebelum ni terserlah. Dan perfume ini juga ada bau citrus, light floral and sangat aquatic. 

Aura Wangian Versace Bright Crystal :

Aroma Dexandra Bright Crystal yang delicate floral, fresh, airy and breezy ini menyerlahkan sisi anda yang Elegant, Feminine, Beautiful, Bright and Happy Heart.

Penggunaan Versace Bright Crystal :

[Anytime, Anywhere] Sesuai dipakai oleh semua peringkat umur, terutama young ladies, sebab aromanya bercirikan feminine dan happy. Wangiannya juga sangat versatile dan sangat sesuai untuk dipakai ke semua acara. Tetapi,disebabkan ianya bercirikan fresh floral, ia lebih sesuai dipakai waktu siang. 

Kekuatan Bau Versace Bright Crystal :

[Soft to Moderate] Mempunyai aroma aquatic membuatkan baunya light and mild. Ia tidak meninggalkan any 'trail' atau 'ekor' wangian, tetapi sekali spray, dapat buatkan ofis anda berbau harum! Jangan overspray, semua Dexandra menggunakan pati EDP, pakai secara berlebihan hanya akan buatkan baunya 'padat' dan 'tidak cantik'!


Dexandra  35ml EDP
Spray 2-3 spritz sehari cukup penggunaan untuk 2-3 bulan. Spray 4-5 spritz sehari cukup untuk penggunaan sebulan. Dexandra DIJAMIN bau wangiannya mirip original dan bertahan sehingga 8 jam jika spray di nadi dan sehingga 2 atau lebih hari pada pakaian.

Untuk Order 

Harga Kasih Sayang:
RM65(excluding postage)
SM : RM 7.00
SS : RM 11.00
*2 botol ke atas jadi RM60/sebotol

Sebarang pertanyaan boleh
SMS/WHATSAPP ; 0136354165 (tasha)
Page : Ushaa Beauty

Sumber: flavoriscents


WORDLESS WEDNESDAY! #28 | Dexandra Perfume

Dexandra Perfume


Reka bentuk botol yang eklusif dan menarik. Mudah untuk di bawa travel.. macam rupa botol minyak wangi mahal ja kan. Tapi jangan terkejut sebab harga mampu milik dan mampu tahan lama untuk 35ml. 

Tasha suka bau Gucci Flora. Bau sweet soft. Sembur pagi sampai ke petang bau masih lekat. 

Sebarang pertanyaan boleh PM tasha atau
SMS/WHATSAPP ; 0136354165