Showing posts with label SHOPPING. Show all posts
Showing posts with label SHOPPING. Show all posts

August Born

August Born | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Eh kejap je dah nak masuk Ogos. Dan bertambahlah satu angka lagi umur tasha ni... Cepatnya masa berlalu... 

Tengah scroll kat facebook ternampak la design baju ni... Untuk anak kelahiran ogos je la... 

Ada yang nak hadiahkan kat tasha tak?? hehe..

Selain baju, design ni ada juga dicetak pada mug, casing phone, hoodies.. dan korang boleh pilih warna yang korang suka... 


August Born
The Most Difficult one to understand!
They are very smart and can get bored easily.
Known flirts but they are very loyal in true realtionships
They have a hard time sitting still.
With their childlike energy, they're forever young.
They are masters at being random.
They have an answer for everything.
They can change their mind in a second.
Lovers not fighters but they will still knock you out.
They will not take crap from anyone.

Kalau korang berminat nak beli boleh terus klik ke link ni >>> https://www.teezil.net/8

ATIQAA LONG TOP


ATIQAA LONG TOP


  • Exclusive design by applescarf.
  • Material super best! Cotton thai silk yg sangat selesa tau. Serap peluh dan xperlu iron sgt .Lembut jee...
  • mesra wuduk, jgn risau sebab dua2 pergelangan tgn Atiqaa ni ada zip.
  • utk mommy pon boleh melaram sakan sbb Bf& Nursing friendly. Ada zip sorok 10 inci kt bahagian dada
  • Design up to date! Design hi-low end curve top yg sgt cantik.
  • Ada poket ye.. Senang la nk letak fon ke kunci kereta ke kan.
  • Available size S - 2XL.
  • 9 pilihan warna yg mengugat iman!.
  • Loose cutting.
  • tidak jarang.
  • boleh mix&match dengan skirt ataupon palazo












HARGA LONG TOP
RM 60

dua & seterusnya
RM 55

CONTOH SEHELAI
RM60+8 SM
RM60+12 SS

EXCLUDE POSTAGE
1 HELAI RM8 SM/ RM12 SS

ADD ON
SM RM3/SS RM5

Persamaan Aisyaa dan Atiqaa long top
-material yg sama,high quality cotton linen(thai silk)material kapas.
- Material ni selesa pakai, sejuk.serap peluh. Pakai time tghr pon best je.
Material ni tak memeri / tak strectable / tak bergetah.
-zip tersorok dbhagian dada 10 inci
-zip dibahagian tangan
- Labuh standard 34-35 inci.
Takat lutut atau atas peha bergantung pada tinggi.

Model pakai saiz s
Tinggi dlm 160 kebawah.


PERBEZAAN

Utk Atiqaa long top
- ada poket 1 pd kanan baju
- cutting bawah adalah hi low end curve yg bermaksud blkg pnjg sikit dr bhgian depan .


Utk Aisyaa long top
- Takde poket
- Cutting straight A cut. Sedikit kembang bahagian bawah.
Cutting ini seperti thiraa long top.
Dan Bukan end curve.

Apple Scarf Agent (RT072E)
Whatsapp 0136354165
Facebook: Ushaa Shopee

AISYAA LONG TOP

AISYAA LONG TOP IS FOR YOU.

KEISTIMEWAAN AISYAA LONG TOP

.
(+) MATERIAL TERBAIK
Kali ni Kak Ren gunakan High Quality Cotton Linen yg mmg best lagi selesa! Serius korang akan jatuh hati bila pakai tau…. Serap peluh , nak lari kejar anak 1 mall pon boleh. Hihi =)

(+) ADA 5 SIZE
Dari yg kecik sampai mak orang boleh melaram cantikk tau hihi…. Jangan risau okay? Kak Ren buat sampai 2XL

(+) BF&NURSING FRIENDLY
Mummy yg tgh pregnant , yang ada anak kecik pon boleh pakai. Sebab kita ada zip sorok 10 inci dan dekat tangan pon ade… senang nak selak ambik wuduk tu kan.

(+) TAK KETAT
Long top Aisyaa ni cutting kembang bahagian bawah, jadi korang takde macam nangka bila pakai..opss!

(+) TAK JARANG
Material yg high quality Kak Ren guna ni korang tak payah pakai inner pun tau. Sarung zapp terus cantik!

(+) PILIHAN WARNA MENARIK
Kak Ren guna warna yg high demand tau..memang sure korang rambang mata hihi~ Semua gojess.

(+) TAK PANAS
Serap peluh ,sebab material kapas ni mmg selesa. Nak lari kejar anak 1 mall pon boleh. Hihi =)

(+) 2 IN 1 LONG TOP
Sebab apa Kak Ren cakap mcm nie.. Korang boleh pakai long top ni dgn pallazo , seluar jeans , skirt pon boleh tau! Dah jadi 1 set ala baju kurung leh g kerja <3














HARGA LONG TOP
RM 60

dua & seterusnya
RM 55

CONTOH SEHELAI
RM60+8 SM
RM60+12 SS

EXCLUDE POSTAGE
1 HELAI RM8 SM/ RM12 SS

ADD ON
SM RM3/SS RM5

Persamaan Aisyaa dan Atiqaa long top
-material yg sama,high quality cotton linen(thai silk)material kapas.
- Material ni selesa pakai, sejuk.serap peluh. Pakai time tghr pon best je.
Material ni tak memeri / tak strectable / tak bergetah.
-zip tersorok dbhagian dada 10 inci
-zip dibahagian tangan
- Labuh standard 34-35 inci.
Takat lutut atau atas peha bergantung pada tinggi.

Model pakai saiz s
Tinggi dlm 160 kebawah.


PERBEZAAN 

Utk Atiqaa long top
- ada poket 1 pd kanan baju
- cutting bawah adalah hi low end curve yg bermaksud blkg pnjg sikit dr bhgian depan .


Utk Aisyaa long top
- Takde poket
- Cutting straight A cut. Sedikit kembang bahagian bawah.
Cutting ini seperti thiraa long top.
Dan Bukan end curve.

Apple Scarf Agent (RT072E)
Whatsapp 0136354165
Facebook: Ushaa Shopee

JUBAH RAYA 2017 | JUBAH MADEENA



JUBAH MADEENA , JUBAH PILIHAN AWAK UTK RAMADHAN DAN RAYA 2017 

KEISTIMEWAA JUBAH MADEENA

  • MATERIAL TERBAIK
High Quality Cotton Linen yang sangat selesa dan best. Siapa dah dapat long top tu mesti tau kan hehe... + high quality koshibo crepe.
  • TAK JARANG.
  • SEJUK DAN SELESA.
  • MINIMAL IRON. Tak iron pon boleh hihi...
  • BF / NURSING FRIENDLY. Bahagian dada ada zip sorok 12cm.
  • WUDUK FRIENDLY. Kedua pergelangan tgn ada zip .
  • Cutting A cut.
  • TAK KETAT & LOOSE.
  • TAKDE DART.
  • ADA 7 PILIHAN WARNA.
  • 5 PILIHAN SIZE








 Sesuai utk 165cm dan kebawah.


HARGA ASAL : RM 119

SPECIAL PRICE UNTIL 26 MAY ONLY
1 helai : RM 109

Beli lebih dari 1 helai : RM 100/ helai.

Apple Scarf Agent (RT072E)
Whatsapp 0136354165
Facebook: Ushaa Shopee

TUDUNG BAWAL ZAHRAA

TUDUNG BAWAL ZAHRAA

 Bidang 50
Material heavy cotton turkey
Mudah mudah dibentuk.
Minimal iron & tidak jarang.
Sejuk dan selesa dipakai.
Berkualiti tinggi dan corak yg sgt menarik.
Tudung bawal segi 4.
Size 120 cm x 120 cm , besar dr bawal biasa.
.
.
















* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings


Z01 - putih cream
Z02 - coklat batu bata
Z03 - biru turquoise
Z04 - purple lavender
Z05 - kelabu
Z06 - biru gelap
Z07 - light brown
Z08 - merah
Z09 - pink
Z10 - coklat grey
Z11 - hitam
Z12 - mustard

Harga Rudung Bawal Zahraa

1 - RM35
RM43sm / RM47ss

2 - RM35 + RM35
RM78sm / RM82ss

3 - RM35 + RM35 + RM35
RM113sm / RM117ss

Tambah postage RM8sm / RM12ss
...............................................

COMBO SET Bawal Zahraa

4 - RM130
Postage ss : 5
RM130sm / RM135ss

5 - RM130 + RM35
Postage ss : 5 + 1
RM165sm / RM171ss

6 - RM130 + RM35 + RM35
Postage ss : 5 + 1 + 1
RM200sm / RM207ss

7 - RM130 + RM35 + RM35 + RM35 Postage ss : 5 + 1 + 1 + 1
RM235sm / RM243ss

8 - RM130 + RM130
Postage ss : 5 + 5
RM260sm / RM270ss

9 - RM130 + RM130 + RM35
Postage ss : 5 + 5 +1
RM295sm / RM306ss

10 - RM310
Postage ss : 10
RM310sm / RM320ss

* Utk SM free postage beli 4 helai dan keatas

Apple Scarf Agent (RT072E)
Whatsapp 0136354165
Facebook: Ushaa Shopee