Showing posts with label Salomon SpeedCross 3. Show all posts
Showing posts with label Salomon SpeedCross 3. Show all posts

Salomon SpeedCross 3

Salomon SpeedCross 3 My new Hiking Shoes.Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Bagi seseorang yang suka hiking dan newbie macam tasha ni mestilah segala keperluan hiking nak cari kan. Terutama sekali kasut. Jadi try la usha Salomon SpeedCross 3 di dalam satu ig ni.

Kasut Salomon SpeedCross 3

Selain jumpa ig ni, dah banyak ig, facebook yang tasha tengok. Bila ada yang berkenan, saiz pulak tak ada. Sampai la jumpa Sport Victory. Harga lebih murah berbanding ig yang lain. Walaupun murah berbanding yang lain, kualiti Salomon ni sangat baik walaupun bukan yang ori. Kalau nak beli yang original belum cukup duit tabung.. This is my new baby, Salomon SpeedCross 3 Purple Lady 




Selain untuk hiking, Salomon SpeedCross 3 ni juga sesuai untuk jogging, cycling, dan untuk ke gym. The best part is, kasut ni ringan, tapak sesuai untuk hiking kawasan berbatu atau tanah rata. Kiranya sesuai untuk semua keadaan sebab tapak dia sangat grip. Dan reka bentuk kasut ini sangat simple dan cantik.

Diingatkan ye, kalau nak beli salomon SpeedCross 3 ni saiz kena ambil lebih besar dari saiz biasa. Misalnya selalu pakai kasut saiz 5uk, kena la beli saiz 6uk atau 6.5uk. 

Macam mana nak check saiz kaki???

Boleh Ushaa Kakiku Online 

Instagram Sports Victory

Bagi sesiapa yang mencari kasut hiking yang ringan, fleksibel, cantik, murah boleh la usha IG Sports Victory