Showing posts with label UNIK. Show all posts
Showing posts with label UNIK. Show all posts

7 Variasi Warna Zarra B'Joy Lipware


7 Variasi Warna Zarra B'Joy Lipware | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Khas buat penggemar lipstik. Zarra Sinar Puteri baharu sahaja melancarkan produk kosmetik pertama mereka iaitu Zarra B'Joy Lipware. Apa yang special dengan Zarra B'Joy Lipware ni?

Zarra B'Joy Lipware

ZarraB'Joy Angels

Zarra B'Joy Lipware merupakan lipstik matte mewah bertaraf antarabangsa. 

ZarraB'Joy Matte lipswear didatangkan dalam 7 jenis warna yang menawan dan berani untuk semua peringkat usia berkonsepkan hari Isnin - Ahad bakal memdapat tempat di hati setiap wanita Malaysia dan bakal menembusi pasaran Singapura dan Brunei.

Mesra solat, kissproof, transferproof, tahan lama sambil menjaga bibir agar sentiasa lembab ini memang pasti menjadi idaman setiap wanita.

7 Variasi Warna Zarra B'Joy Lipware

Zarra B'Joy didatangkan dengan 7 variasi warna yang berbeza untuk 7 hari (isnin-ahad). Setiap lipstik ni pula ada nama-nama yang unik bermula dengan huruf Z dan nama bunga. Memang berbelit jugak lidah nak sebut. Last sekali sebut nak hari apa ja.. hehe... setiap lipstik ni jugak ada qoute motivasi jugak untuk si pemakai supaya lebih berkeyakinan dan positif. 

Zesty Rose Monday Lipware
Zenia Daisy Tuesday Lipware
Zazzy Verbena Wednesday Lipware
Zaftig Carnation Thursday Lipware
Zealous Dahlia Friday Lipware
Zonal Peony Saturday Lipware
Zappy Therapy Sunday Lipware



Maklumat Lanjut Zarra B'Joy

Retail Price RM47/each
Tol Free: 1-300-22-7622
Whatsapp : 012-622 9970 /019-344 7788

Akuarium Public Phone


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Sebelum zaman telefon pintar, Public Phone ni la tempat yang paling orang suka bergayut. Sanggup beratur panjang-panjang... Kalau duit syiling tu simpan banyak-banyak... Tapi sekarang duit syiling 10 sen pun buat tak endah ja...

Bila zaman public phone ni semakin ditelan zaman.. hanya tinggal pondok public phone ja la.. Ada berapa kerat ja yang boleh guna lagi... Tapi orang sekarang mana nak guna dah,.. Dicontengnya, dirosakkannya... Itulah sikap vandelisme yang tak patut ada dalam diri kita... 

So, daripada terbiar macam tu ja, Osaka telah menjadikan ruang public phone kepada akuarium. Cantikkan... Kaedah ini dapat membantu untuk mencantikkan kawasan tersebut daripada diconteng atau dirosakkan oleh individu yang tak bertanggungjawab... Bayangkan kalau macam-macam ikan ada.. mesti lawa... ^^