Showing posts with label Wordless. Show all posts
Showing posts with label Wordless. Show all posts

WORDLESS WEDNESDAY! #33 | INTERNATIONAL WOMEN'S DAY- #BEBOLDFORCHANGE

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera, Hari ini merupakan hari wanita sedunia. Tema pada tahun 2017 adalah #BeBoldForChange.

For International Women's Day 2017, we're asking you to #BeBoldForChange
Call on the masses or call on yourself to help forge a better working world
- a more inclusive, gender equal world

WORDLESS WEDNESDAY! #31 | Magic Jelly Review


Magic Jelly From Lovera Malaysia | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera produk untuk review dah selamat sampai ke tangan tasha. Dapat produk magic jelly dari #loveramalaysia. Sekali imbas baca mengenai produk ini ialah boleh digunakan untuk satu badan. 

Review akan menyusul di BLOG TASHA AQISHA. 

Sesiapa yang mempunyai produk dan nak tasha review/iklankan meh DM/whatsapp

Harga review boleh bawak bincang.





WORDLESS WEDNESDAY! #27 | Delegasi IPT 2015


THE SUMMIT of IPT Outdoor Recreational Assembly 2015, Organised by Kelab Kembara MSU, Management & Science University - 'All for one, One for all'


Pertemuan kelab rekreasi seluruh IPT akan berhimpun di teratak riverview Tanjong Malim selama 4 hari. Selamat menjalani cuti mid sem bersama keluarga KERLU dan Cheveyo UPSI serta kawan-kawan baru.. ^^^


WORDLESS WEDNESDAY! #24 | Logo Baharu Google


Google Baharu Google : Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Hari ini pasti ramai yang sedar perubahan yang berlaku pada logo Google kan. Secara rasminya logo Google telah bertukar wajah. Kalau perasan icon favicon pun dah bertukar.  

Untuk ketahui sejarah Logo Google dengan lebih lanjut boleh layari laman sesawang Sejarah Logo Baharu Google

WORDLESS WEDNESDAY! #7

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera... Sekadar renungan bersama... Tindakan kita adalah tanggungjawab kita.... Adakah kita sudah bersedia untuk menanggung azabnya nanti??? Ya, aku juga bukan insan yang sempurna.. tapi setidaknya kita cuba menjadi yang terbaik... inshaa Allah... 



WORDLESS WEDNESDAY! #5


Teguran itu Sakit....

Tapi Membuat kita Bangkit....


Seperti mana yang kita tahu...
teguran bukan beerti menghina... maka Tegurlah secara berhemah..... 
Ya, sangat sakit/pedih bila kita ditegur... cepat sangat melenting bila ditegur... 
"Dia ja yang betul.. aku salah..."
jadi, sampai bila kita nak ke hadapan... sekalipun kita tidak bersetuju dengan pendapat yang cuba di utarakan... tegurlah secara berhemah dan terimalah teguran itu sebagai pembina semangat kita... Inshaa Allah...

WORDLESS WEDNESDAY! #4


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.. Hari ni saja ja wordless update lambat sikit.. tunggu 1 Rejab menjelma.. Berkumandang ja Azan maghrib tadi masuk la sudah 1 Rejab.. di mana bermulalah kisah baru kita... Ampun maaf dipinta sekiranya tasha ada berbuat salah dan silap... terkasar tutur kata, perbuatan dan sebagainya... moga ukhuwah yang terbina antara kita kekal ke Jannah. Inshaa Allah....




WORDLESS WEDNESDAY! #3


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Di sini saya ingin tegaskan bahawa saya bukannya pandai menjahit dan melukis.. So, no wonder la kenapa puppet saya sebegini rupa. Haha... tergelak sendiri bila nak siapkan singa dengan zirafah tu... Dah lain macam ja rupa dia... Hee.. go tasha go... Ni baru permulaan...

Thanks kepada sahabatku yang sudi dermakan:
 sarung tangan :D
Mata yang comel :)