Showing posts with label beauty. Show all posts
Showing posts with label beauty. Show all posts

Kaki Shopping Dapat Semula Tunai Hanya Dengan ShopBack Malaysia

kredit : google.com

Kaki Shopping Dapat Semula Tunai Hanya Dengan ShopBack Malaysia | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Pernah tak korang dapat duit semula bila shopping di mana-mana stor online?? Tak pernah kan.

Sebenarnya, korang boleh dapat Cashback bila korang shopping dengan ShopBack Malaysia. Macam tasha suka sangat beli barang mekap, skincare product dari overseas especially dari Online Shopping Korea iaitu Althea. Of course korang pun suka shopping kat situ kan. Apa kata ubah sikit je cara korang beli tu untuk dapatkan cashback. Korang tetap boleh shopping di Althea. Tapi melalui ShopBack. 

Kalau nak beli beauty product korang buka ja website ShopBack Malaysia. Boleh pening kepala nak pilih yang mana. Sebab kebanyakkan stor online kegemaran korang boleh dapat cashback. Ada AltheaHermoStrawberryNET dan banyak lagi stor lain. Tengok la sendiri, tak muat nak list dalam ni nanti. 

Apa itu ShopBack Malaysia?


ShopBack ni merupakan satu website yang memberi pulangan semula apabila korang shopping di online stor pilihan korang. Kiranya ShopBack ni macam jadi orang tengah la. Yang bestnya Kita keluar duit dan dapat semula duit berdasarkan percent dari hasil shopping kita. 

Contohnya percent yang diberi untuk online Stor tu 8%. Kita shopping semua barang berharga RM150. So, jumlah cashback yang kita dapat adalah RM12. Banyak tu kan. 

Cara-cara Shopping melalui ShopBack Malaysia


Disebabkan tasha suka shopping skincare product. Perempuan kan of course la nak cantik macam orang korea kan. Tasha nak ajar korang untuk shopping di Althea. Kalau nak beli skincare product oversea dalam Malaysia ni memang mahal nak mampus. So, the solution is kita beli direct dari korea laa.

Nak shopping melalui shopback ni senang ja. Follow je step mudah ni:

1. Sign Up as member ShopBack
 
Mula-mula kena jadi member dulu barulah boleh shopping. Klik je sini >>> Sign Up ShopBack.my
Masukkan detail yang diperlukan. Lepas tu klik Sign up. 

2. Start shopping now!!!

Klik "Fashion Edit" . Nampak tak yang dalam bulatan hijau tu? 



3. Kemudian akan keluar macam ni. Korang klik pulak "Beauty"




4. Bila klik je BEAUTY. Akan keluar semua stor yang jual beauty product. Pilih je nak yang mana. Contohnya tasha pilih Althea. Klik  Althea.



5. Automatik akan keluar macam ni. Klik "SHOP NOW". Korang akan di bawa terus ke web Althea. 

6. Taraaa..... dan korang shopping macam biasa..

korang akan dapat cashback dalam tempoh 48 jam selepas pembelian. Dalam tempoh 30-60 hari baru boleh redeem duit. Untuk pastikan barang korang tiada apa-masalah. Contohnya nak tukar ka, cancel ka. 

Nilai minimum yang boleh redeem adalah RM10. 


7. Nak lagi mudah tengok video tutorial ni.



Sekarang nak shopping online pun korang kena bijak memilih ok. Baru lah berbaloi dengan hasil pelaburan kita ketika shopping tu. hehehe... 

Selain dari stor yang tasha bagitau kat atas, ada lebih 300 lagi stor online yang boleh korang shopping. Antaranya lazada, zalora, foodpanda, AirAsiaGo, Grab, Uber dan banyak lagi. Yang pasti korang takkan menyesal punya.

So, Jom kita ubah cara shopping kita 💖

The Smarter Way To Shop

Cara Mengurangkan Rabun Mata

Cara Mengurangkan Rabun Mata | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Sekarang ni macam dah jadi trend ka orang yang tak rabun pun nak pakai cermin mata. Konon Hipster la. Tapi hampa tau dak, kami yang rabun ni punya la nak mata kami sihat semula. Tak mau pakai cermin mata... 

Rimas tau dak... 100% kena bergantung harap pada cermin mata ja. Kadang-kadang pernah jugak lupa letak mana cermin mata. Bayangkanlah orang rabun cari cermin mata macam mana.... Jenuh nak belek.. Susah dia tu macam dok cari lubang cacing...


Lepas tu orang yang pakai cermin mata ni tudung mesti kembang kat atas. Susah betul nak bergaya. Pernah jugak niat nak pakai lens, tapi risau. Tengok macam-macam kes dah la ni pasal lens. Kena betul-betul jaga. Tak boleh pakai lama-lama. Pernah member pakai lens, lepas tu dia tertidur... buka mata ja lens dah lari pi kat tepi.. Sampai kena bawak pi klinik la.. Dah la tasha ni kaki tidur tak kira masa. Susah la nak pakai lens ni...


Baru-baru ni tasha pi check mata. Ya Allah, power mata kiri makin naik. Bukan sikit tau. Dari 75 ke 200. Terkejut jugak la. Silau tok sah dok cerita la.. Memang tinggi pun silau tasha. 

Nak buat lasik? Seram weh... hahaha.... Lagipun lasik ni mahal. Belum mampu lagi. Nak belajar pun pinjam PTPTN... hehehe... Lasik ni pun ada sorang member baru ja buat. Tapi dia cakap tak da effect apa-apa pun. Then dia pakai cermin mata balik. *Mungkin tempat yang dia buat tu tak ok kot*. Lagipun kalau buat lasik peratusan untuk rabun kembali tu tetap ada kan. Teringin nak buat lasik tapi kos tinggi sangat and tasha sangat penakut.. Boleh tak pengsankan masa buat lasik???

Lepas tu ada kawan suggest untuk try Tri Pearl eyecare. Mana tau boleh kurangkan rabun ni. Jadi tasha akan cuba dulu, kalau berkesan nanti tasha story lagi dalam ni. Kita ikhtiar selagi mampu.


Ni tasha nak share kebaikan Tripearl Eyecare. Tripearl Eyecare diformulasikan dari herba dan buah-buahan yang khusus untuk kesihatan mata. Mengikut kajian, bahan-bahannya diakui sangat baik untuk menjaga dan merawat mata.

kandungan terbaik dalam Tripearl Eyecare 


1) Lutein - Berfungsi untuk melindungi fungsi penglihatan, mencegah katarak mata dan memperkuatkan retina. 
2) Jus Oren - Mengandungi vitamin C, serat, folat, kalsium, dan kalium. Vitamin C dapat membantu mencegah risiko kekeruhan pada lensa mata (katarak). 
3) Madu - Madu mengandung flavonoid, antioksidan dan prebiotic alami. Madu berfungsi mempertajam penglihatan dan menjaga kesihatan mata. 
4) Lobak Merah - Kaya dengan Beta-Carotene, sejenis bahan yang ditukar kepada vitamin A yang diperlukan oleh retina mata. Dalam retina, vitamin A akan berubah menjadi rhodopsin, pigmen ungu yang perlu untuk penglihatan. 
5) Tomato - Mengandungi dua nutrien penting untuk mata iaitu lycopene dan lutein. Tomato juga berkesan mencegah kanser mata dan juga bertindak untuk mengurangkan lingkaran gelap bawah mata. 
6) Bilberry - Digunakan untuk mengatasi gangguan pembuluh darah dan penyakit mata kerana mengandung zat aktif yang disebut antosianosida atau lebih dikenal dengan antioksidan. 
7) Sunflower Seeds - Merupakan sumber yang sangat baik dari vitamin E dan bertindak sebagai antioksidan yang baik untuk kesihatan mata, 
8) Brokoli - Mengaktifkan enzim anti-radang dalam badan untuk menggalakkan detoksifikasi termasuk mencegah keradangan di bahagian belakang mata. Mempunyai beberapa zat gizi seperti vitamin A, B, C, K, dan mineral seperti kalsium juga zat besi bertindak menjaga kesihatan mata.


Maklumat lanjut hubungi

Whatsapp : 013 - 3690717




IMAAN SUCI WIPES | Tisu Lembap Pembersih Wajah Nombor 1


IMAAN SUCI WIPES, Tisu Lembap Pembersih Wajah Nombor 1 | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Bab nak melawa no 1, bab nak tanggalkan kesan mekap memang malas. Kadang-kadang balik kerja lepak tempat tidur dulu. Time nak solat memang kena cuci muka betul-betul untuk pastikan segala foundation tu habis tanggal. Kalau kesan mekap tu masih melekat kat muka, bukan sahaja solat pun tak sah, kulit muka pun tak sihat tau. Sebab tu la wujudnya mak jerawat.

Tapi sejak guna Imaan Suci Wipes ni, memang sekejap ja tanggal mekap. Lepas tu amik wuduk macam biasa. Dah siap. Tak payah nak sental kuat-kuat. Lagipun Imaan Suci wipes ni free oil. Kalau tak pakai cleanser pun dah bersih.

Yang paling penting, tak payah nak bawak cleanser dah kalau pergi jalan-jalan. Bawak Imaan Suci Wipes ja. Jimat ruang dalam beg ja.

IMAAN SUCI WIPES  

1. Di cipta untuk buang makeup sepantas 10 saat
2. Bebas alcohol , boleh buang makeup tebal dan water proof
3. Wangi bikan sekadar membersih juga menyegar dan melembapkankulit muka sebab ada vitamin E
4. Semua junis kulit boleh guna
5. Ringan di bawa apabila travel

SIAPA YANG BOLEH GUNA IMAAN SUCI WIPES  

1. Lelaki dan wanita
2. Bayi tidak digalakkan
3. Mereka yang berkulit sensitive
4. Mereka yang gemar makeup

KELEBIHAN IMAAN SUCI WIPES  

· Suci tanpa alcohol 
· Buang makeup tebal dan waterproof
· Cleansing & moisterising
· Untuk semua jenis kulit
· Paket kecil dan mudah di bawa
· Wangi 
· Ada vitamin E

Kandungan Imaan Suci Wipes

1. Purified water :Air yang telah melalui proses tapisan mengikut kualiti control atau standard umum (water for pharmaceutical use)

2. Propylene Glycol : pelembap bebas minyak ( untuk melembap dan refresh kulit)

3. Phenoxyethanol : ejen pewangi (untuk mengekalkan bau dan bau tahan lama)

4. Polysorbate 20 : Bahan pelarut minyak (mengawal minyak pada muka)

5. Perfume : minyak wangi haruman bunga

6. Cetylpyridinium Chloride : Anti septik ( untuk membunuh bakteria merbahaya pada muka, juga ia di gunakan pada ubat gigi, pewangi mulut dan tablet hisap )

7. CocoAmidopropyl Betaine: sabun/ pembersih yang di hasilkan dari minyak kelapa bahan organic (untuk membersih kotoran pada muka )

8. Tocopheryl Acetate : Vitamin E ( banyak manfaat untuk kulit Muka ) 

Kalau korang berminat nak cuba Imaan Suci Wipes ni, terus contact dengan Hazirah ye. Nanti dia akan explain lebih detail kebaikan Imaan Suci ni. Sure korang mesti suka punya... 


No. tel : 019-3922261 (hazirah)


Facial Treatment di Medikulit Premium


Facial Treatment di Medikulit Premium | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Perempuan dengan kecantikan memang tak dapat dipisahkan. Sekarang ni berlumba-lumba orang nak cantik, nak flawless, nak putih. Termasuklah tasha ni. 

Banyak juga produk tasha guna masa zaman sekolah antaranya garnier, safi, fair & lovely. Pakai semua tu macam tak ada effect apa-apa pun. Sebab tu sekarang ni malas nak pakai apa-apa krim. Just cuci muka, pakai foundation. Tapi, betul ka cara tasha jaga muka tu? Sampailah tasha dapatkan rawatan muka di Medikulit Premium ni. 

Facial Treatment di Medikulit Premium 

Sebelum mulakan treatment, beauty consultant akan sembang-sembang dulu. Bukan sembang kosong tau tapi lebih kepada produk-produk yang kita pernah guna, macam mana kita jaga muka, apa masalah muka kita dan dari situ beauty consultant dapat suggest treatment yang sesuai untuk kita. 

First Treatment : Water Facial Dermabrasion


First treatment tasha kena buat water facial dermabrasion. Tujuan dia untuk buang segala dead skin yang berkurun kat muka ni. Sebab tu apply apa-apa kat muka tak ada kesan apa-apa. kulit mati dah banyak sangat. 

Tapi sebelum tu, beauty consultant akan tanggalkan segala mekap yang ada kat muka tasha. Tasha just aplly foundation ja. Bersihkan muka kemudian baru la buat water facial ni. 

Walaupun muka nampak macam bersih, at the end of the treatment kita akan sedar betapa kotornya muka kita bila segala dead skin tu keluar. Mesin ni menggunakan air. Bukan air kosong biasa tau. Ada air khas dia. Rasa dia macam ada benda dok sedut kotoran kat muka. Macam vakum tu. Habis ja treatment, baru la kita nampak segala dead skin berkumpul dalam air water facial tu keruh.

Nampak tak air tu keruh.
Lepas tu ada benda-benda dok terapung.
Lepas ja treatment ni, muka rasa lembut, licin dah tak da rasa kasar. Lepas ni nak apply apa-apa pun cepat la meresap. 

Second Treatment: Transderm


Lepas ja dah bersihkan muka. Buang segala dead skin, tasha buat treatment tranderm pulak. Tujuan dia untuk membuka liang roma supaya serum-serum cepat meresap ke dalam kulit. Rasa dia macam ada benda menyucuk-nyucuk. Tu sebenarnya current yang membantu membuka liang roma. 

Kemudian tasha dipakaikan facial mask dari ekstrek seaweed dan buah oren. Pakai dalam 15 minit sahaja. Lepas tu barulah disapukan dengan moisturizer dan sun block. Yang bestnya produk ni control oil balance. Muka rasa fresh gila. 

Kalau korang nak dapatkan treatment yang lebih santai, rileks.. Tasha suggest korang datanglah buat treatment kat sini. Harga setiap treatment berbeza tapi  2 3 kali ganda lebih murah dari tempat lain. 


Treatment room

Treatment room

VIP room. 

Antara produk yang dijual dan digunakan semasa treatment.
Nampak banyak kan produk. Sebab kulit setiap orang pun lain-lain. 

Waiting Area

Medikulit Premium ada buat Special Offer tau. Promotion buy 1 free 1 for all treatments. FOR 1ST TIME customer. Bestkan, Rugilah korang kalau tak grab offer ni. Nak cantikkan...

Tak guna jugak tau kalau korang pakai produk mahal-mahal tapi tak jaga kulit korang betul-betul. Kalau korang nak offer ni, bagitau tasha. Nanti tasha pass kat korang ok.


Selain Promo buy 1 free 1 tu ada satu lagi promo. 

Promo for April only... Pevonia Luminous "c" and "sea"(Bernilai RM388) @ dengan hanya RM88.




Maklumat lanjut Medikulit Premium

Sebelum nak pergi, kena call dulu untuk set appoinment.

No Telefon : 03 7865 9191
Facebook : Medikulit Premium
Alamat: No 41, (1st Floor), Jalan 21/12, Seapark, 46300 PJ, Selangor
Waktu Operasi : Selasa-ahad (10am-7pm)  


7 Variasi Warna Zarra B'Joy Lipware


7 Variasi Warna Zarra B'Joy Lipware | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Khas buat penggemar lipstik. Zarra Sinar Puteri baharu sahaja melancarkan produk kosmetik pertama mereka iaitu Zarra B'Joy Lipware. Apa yang special dengan Zarra B'Joy Lipware ni?

Zarra B'Joy Lipware

ZarraB'Joy Angels

Zarra B'Joy Lipware merupakan lipstik matte mewah bertaraf antarabangsa. 

ZarraB'Joy Matte lipswear didatangkan dalam 7 jenis warna yang menawan dan berani untuk semua peringkat usia berkonsepkan hari Isnin - Ahad bakal memdapat tempat di hati setiap wanita Malaysia dan bakal menembusi pasaran Singapura dan Brunei.

Mesra solat, kissproof, transferproof, tahan lama sambil menjaga bibir agar sentiasa lembab ini memang pasti menjadi idaman setiap wanita.

7 Variasi Warna Zarra B'Joy Lipware

Zarra B'Joy didatangkan dengan 7 variasi warna yang berbeza untuk 7 hari (isnin-ahad). Setiap lipstik ni pula ada nama-nama yang unik bermula dengan huruf Z dan nama bunga. Memang berbelit jugak lidah nak sebut. Last sekali sebut nak hari apa ja.. hehe... setiap lipstik ni jugak ada qoute motivasi jugak untuk si pemakai supaya lebih berkeyakinan dan positif. 

Zesty Rose Monday Lipware
Zenia Daisy Tuesday Lipware
Zazzy Verbena Wednesday Lipware
Zaftig Carnation Thursday Lipware
Zealous Dahlia Friday Lipware
Zonal Peony Saturday Lipware
Zappy Therapy Sunday Lipware



Maklumat Lanjut Zarra B'Joy

Retail Price RM47/each
Tol Free: 1-300-22-7622
Whatsapp : 012-622 9970 /019-344 7788

Syoknya Shopping di ezbuy Malaysia



Syoknya Shopping di ezbuy Malaysia | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Zaman semakin canggih sekarang. Nak beli barang pun dah tak payah keluar rumah, tak payah bazir masa siap cantik-cantik pergi shopping komples, tak payah beratur panjang-panjang sebab nak beli barang masa ada buat offer besar-besaran. 

Dok rumah, buka laptop, klik-klik, bayar dan tunggu kat rumah ja barang sampai. Kalau barang tu dari oversea dah tak payah susah-susah beli tiket flight ke sana dah. Beli secara online ja. Sekarang semua dah dihujung jari. 

Buat kaki shopping online macam tasha memang rugi kalau anda tak baca entry ni. Sebab tasha akan kenalkan satu laman web shopping yang menawarkan pelbagai barangan dengan harga yang murah kebabom. Ok, let check it out!

 ezbuy


Apa itu ezbuy?

ezbuy adalah laman web shopping online yang menjual pelbagai barangan dengan harga yang murah. ezbuy menawarkan barangan dari China, Taiwan, Amerika Syarikat kepada penduduk Malaysia, Singapore, Australia, Thailand, Indonesia dan akan memperluaskan lagi perkhidmatan ke negara lain. Barang ini terus diimport dari pengeluar luar negara jadi harga yang akan diperolehi adalah lebih murah. Antara barang-barang yang dijual:

· Women's Clothing

· Men's Clothing

· Toys, Mother & Kids

· Shoes, Bags & Accessories

· Home & Garden

· Beauty & Health

· Sports & Outdoors

· Office & Stationery

· Automotives

· Mobiles & Tablets

Ezbuy juga menyediakan perhidmatan Prime ezbuy. 


Apa itu Prime ezbuy? 

Prime ezbuy adalah satu program yang dilanggan secara eksklusif oleh pelanggan bagi melayakkan diri menerima faedah Prime ezbuy selama setahun. 

Antara faedahnya adalah:

1) kos shipping barangan yang dibeli hanya RM8.80 tanpa mengira saiz dan berat parcel. 

2) Upah agen murah sebanyak 4% untuk proses tempahan termasuk parcel, packaging dan dokumen.

3) Insuran percuma sehingga RM2,000 jika barang hilang atau rosak. Gantirugi mengikut polisi Buy-For-Me service.

Macam mana nak dapatkan perkhidmatan Prime ezbuy ni?

Anda hanya perlu mendaftar sebagai ahli Prime dengan bayaran RM18.80/sebulan atau RM188.00/setahun. Untuk keterangan lanjut mengenai ezbuy Prime boleh ke link ini : http://bit.ly/2dGydUd


Tak semua barang boleh guna Prime. Jadi masa nak pilih barang tu pada bahagian filter tu tick di kotak prime. Contohnya seperti di dalam gambar di atas. Setelah tick kotak prime, web akan memaparkan barangan yang boleh menggunakan perkhidmatan prime. Senang saja kan. 

Di ezbuy terdapat pelbagai barangan daripada skincare, pakaian, barang untuk kanak-kanak, peralatan rumah dan pelbagai barangan lain. Boleh rambang mata jadinya. Kalau macam tasha sangat tertarik pada bahagian beg. 


Tasha sangat tertarik pada beg. Sebab kita boleh dapatkan beg berkualiti tinggi dengan harga yang super murah. Tasha memang seorang yang suka kumpul beg. Kalau jumpa beg yang cantik dan murah memang tasha kan beli. Jadi di ezbuy ni harga yang ditawarkan adalah berpatutan. Yang cantik-cantik harga tak sampai seratus pun. 




Cara mudah untuk membeli di ezbuy


1) Mula-mula kena daftarkan di http://bit.ly/2dDrSGW dan anda akan terima baucer membeli belah ezbuy sebanyak RM15. Tekan register sahaja dan isi maklumat yang diperlukan.

2) Pilih mana-mana barangan yang anda suka. Lepas tu pilih jenis penghantaran yang anda inginkan. 

PS: SEKARANG ECONOMY AIR DAN TURUNKAN HARGA SHIPPING DARI RM5.50/500G KEPADA RM4.50/500G. KALAU NAK LAGI MURAH DAFTARLAH SEBAGAI AHLI PRIME ezbuy. LAGI JIMAT TAU.

3) Sebelum check out masukkan kod ezsh15. Anda akan mendapat 15% potongan kos penghantaran lagi.

4) Masukkan alamat penghantaran anda dan buatlah bayaran. 

5) Tunggu barang sampai. Harap bersabar ok sebab barangan semua import dari luar negara. Jadi akan memakan masa sedikit untuk sampai.



Best Selling Product

Anda nak dapatkan barang yang up to date yang hot?? Bolehlah tengok-tengok di ‘BEST SELLER’. Di situ antara barang yang paling orang suka. Kalau anda tengah pening tak tahu nak bagi hadiah birthday atau untuk hantaran boleh la tengok di sini. Anda klik di BEST SELLER and scroll saja. Mana tau ada yang terpikat di hati nanti. Anda boleh berjimat dan dapatkan barang dengan kualiti yang baik. Setiap pembelian anda berpeluang untuk dapatkan selling point. Bila dah banyak point nanti boleh tebus. Suka kan…

100 point = RM1.00

500 point apabila anda invite kawan anda untuk membeli

Nak dapatkan baju, kasut, beg yang up to date memang kena tengok di BEST SELLER. Jangan rambang mata sudah. Pilih betul-betul yang mana berkenan. Kalau dah banyak sangat barang na beli tu jangan risau kalau kos shipping melambung. Prime ezbuy kan ada… JIMAT TAU Cuma RM8.80 sahaja. 
Haa… jangan tengok saja. Jom la shopping di ezbuy.



KOREAN BEAUTY SHOP | ALTHEA TURNS ONE!!!


KOREAN BEAUTY SHOP | ALTHEA TURNs ONE!!! Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Happy Birthday Althea Korea yang pertama pada hari ini iaitu 20 Julai. Yeay!!! Excited bila first time dapat shopping di Althea. Rambang mata jugak nak pilih. Macam-macam ada.. Daripada skincare, makeup,hair and body care pun ada. Nak jenama apa?? semua ada.. cari ja dalam tu. 

Althea? Apa tu?

Actually, Althea ni merupakan laman web yang menjual pelbagai barangan kecantikan dari korea. Set penjagaan diri dari hujung kaki sehingga hujung kepala. Pos direct dari korea tau dan harga yang ditawarkan jugak amat berbaloi dan murah. 

Bukan tak tahu dah la pos dari Korea, shipping of course la mahal kan. so, untuk pembelian bernilai RM150 ke atas kos postage adalah percuma. Jadi anda tak perlu risau kalau shopping banyak-banyak lebih RM150 tak ada kos shipping. Bayar harga barang ja. Dia hantar sampai depan rumah. 

Let's celebrate Althea's first birthday

Sempena Birthday dari 20th - 31st July 2016 Althea ada nak bagi special gift dan contest.

1.Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit



For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.

2.Free Goodies for first 1,500 shoppers


Full size beauty products. While stocks last. 

3.Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!


Pick 3 top sellers product. Rebate will be credited into your account. 
Use the credit on next purchase!

4. #AltheaTurns1 Instagram Contest


- Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as 

Grand Prize x 1 Winner
Macbook Air + Ipad Air 2

2nd Prize x 2 Winner
iPhone 6S / Samsung Galaxy S6 Edge

3rd Prize x 1 Winner
Canon EOS m10 selfie camera

4th Prize x 3 Winner
Althea Shopping Credits $300

5th prize x 10 Winner
Althea Beauty Box worth $100
Consolation Prizes x 30 Winner
Althea Shopping Credits $10

- Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.

- Contest starts from 20th July - 15th August, 2016.


Website: my.althea.kr
Facebook: Althea Malaysia
Instagram: @altheakorea

Peah Queen Serbuk Mutiara Persis Korea





Peah Queen Serbuk Mutiara Persis Korea | Evolusi Kecantikan Terkini. Peah Queen sekarang ni sedang pecah panggung. Produk peah queen ni adalah formula asal atau kilang asal yang mengeluarkan produk yang pernah meletop-meletop dipasaran satu ketika. Kini kilang asal telah mengeluarkan produknya dgn jenama yag tersendiri.. Yang penting now everyone can peloles harga mampu milik. 

Untuk sebarang order dan pertanyaan boleh Whatsapp tasha 0136354165


Kini semua orang mampu Flawless Cantik Gebu dalam 30 hari

✔ pantang jumpa sachetnya asyik nak makan sebab sedap trang tang tang~
✔ Kesan cepat seawal 3-7 hari
✔ 100% asli dan selamat
✔ GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan!

Peah Queen Merupakan makanan tambahan

✔Membantu warna kulit lebih sekata
✔kulit lebih gebu bak kata org PELOLES

Apa yg terkandung dalam Peah Queen ?

Semestinya barangan terpilih yg terbaik
💝serbuk mutiara 
💝kolagen ikan salmon
💝asid hyaluronik gred A
💝vitamin E

Kesan paling cepat terbukti berkesan keatas pengguna dalam tempoh 24jam
Berdasarkan testimoni pelanggan kami















Cantik Bagaikan puteri,
Comel Bagaikan Bidadari,
Jelita Bak Permaisuri,
PEAH QUEEN
Evolusi Kecantikan Terkini




Untuk sebarang order dan pertanyaan boleh Whatsapp tasha 0136354165