Showing posts with label long top. Show all posts
Showing posts with label long top. Show all posts

ATIQAA LONG TOP


ATIQAA LONG TOP


  • Exclusive design by applescarf.
  • Material super best! Cotton thai silk yg sangat selesa tau. Serap peluh dan xperlu iron sgt .Lembut jee...
  • mesra wuduk, jgn risau sebab dua2 pergelangan tgn Atiqaa ni ada zip.
  • utk mommy pon boleh melaram sakan sbb Bf& Nursing friendly. Ada zip sorok 10 inci kt bahagian dada
  • Design up to date! Design hi-low end curve top yg sgt cantik.
  • Ada poket ye.. Senang la nk letak fon ke kunci kereta ke kan.
  • Available size S - 2XL.
  • 9 pilihan warna yg mengugat iman!.
  • Loose cutting.
  • tidak jarang.
  • boleh mix&match dengan skirt ataupon palazo












HARGA LONG TOP
RM 60

dua & seterusnya
RM 55

CONTOH SEHELAI
RM60+8 SM
RM60+12 SS

EXCLUDE POSTAGE
1 HELAI RM8 SM/ RM12 SS

ADD ON
SM RM3/SS RM5

Persamaan Aisyaa dan Atiqaa long top
-material yg sama,high quality cotton linen(thai silk)material kapas.
- Material ni selesa pakai, sejuk.serap peluh. Pakai time tghr pon best je.
Material ni tak memeri / tak strectable / tak bergetah.
-zip tersorok dbhagian dada 10 inci
-zip dibahagian tangan
- Labuh standard 34-35 inci.
Takat lutut atau atas peha bergantung pada tinggi.

Model pakai saiz s
Tinggi dlm 160 kebawah.


PERBEZAAN

Utk Atiqaa long top
- ada poket 1 pd kanan baju
- cutting bawah adalah hi low end curve yg bermaksud blkg pnjg sikit dr bhgian depan .


Utk Aisyaa long top
- Takde poket
- Cutting straight A cut. Sedikit kembang bahagian bawah.
Cutting ini seperti thiraa long top.
Dan Bukan end curve.

Apple Scarf Agent (RT072E)
Whatsapp 0136354165
Facebook: Ushaa Shopee

AISYAA LONG TOP

AISYAA LONG TOP IS FOR YOU.

KEISTIMEWAAN AISYAA LONG TOP

.
(+) MATERIAL TERBAIK
Kali ni Kak Ren gunakan High Quality Cotton Linen yg mmg best lagi selesa! Serius korang akan jatuh hati bila pakai tau…. Serap peluh , nak lari kejar anak 1 mall pon boleh. Hihi =)

(+) ADA 5 SIZE
Dari yg kecik sampai mak orang boleh melaram cantikk tau hihi…. Jangan risau okay? Kak Ren buat sampai 2XL

(+) BF&NURSING FRIENDLY
Mummy yg tgh pregnant , yang ada anak kecik pon boleh pakai. Sebab kita ada zip sorok 10 inci dan dekat tangan pon ade… senang nak selak ambik wuduk tu kan.

(+) TAK KETAT
Long top Aisyaa ni cutting kembang bahagian bawah, jadi korang takde macam nangka bila pakai..opss!

(+) TAK JARANG
Material yg high quality Kak Ren guna ni korang tak payah pakai inner pun tau. Sarung zapp terus cantik!

(+) PILIHAN WARNA MENARIK
Kak Ren guna warna yg high demand tau..memang sure korang rambang mata hihi~ Semua gojess.

(+) TAK PANAS
Serap peluh ,sebab material kapas ni mmg selesa. Nak lari kejar anak 1 mall pon boleh. Hihi =)

(+) 2 IN 1 LONG TOP
Sebab apa Kak Ren cakap mcm nie.. Korang boleh pakai long top ni dgn pallazo , seluar jeans , skirt pon boleh tau! Dah jadi 1 set ala baju kurung leh g kerja <3














HARGA LONG TOP
RM 60

dua & seterusnya
RM 55

CONTOH SEHELAI
RM60+8 SM
RM60+12 SS

EXCLUDE POSTAGE
1 HELAI RM8 SM/ RM12 SS

ADD ON
SM RM3/SS RM5

Persamaan Aisyaa dan Atiqaa long top
-material yg sama,high quality cotton linen(thai silk)material kapas.
- Material ni selesa pakai, sejuk.serap peluh. Pakai time tghr pon best je.
Material ni tak memeri / tak strectable / tak bergetah.
-zip tersorok dbhagian dada 10 inci
-zip dibahagian tangan
- Labuh standard 34-35 inci.
Takat lutut atau atas peha bergantung pada tinggi.

Model pakai saiz s
Tinggi dlm 160 kebawah.


PERBEZAAN 

Utk Atiqaa long top
- ada poket 1 pd kanan baju
- cutting bawah adalah hi low end curve yg bermaksud blkg pnjg sikit dr bhgian depan .


Utk Aisyaa long top
- Takde poket
- Cutting straight A cut. Sedikit kembang bahagian bawah.
Cutting ini seperti thiraa long top.
Dan Bukan end curve.

Apple Scarf Agent (RT072E)
Whatsapp 0136354165
Facebook: Ushaa Shopee